Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αγωνιζόμαστε για μια νέα Ελλάδα, την Ελλάδα των ονείρων μας

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αγωνιζόμαστε για μια νέα Ελλάδα, την Ελλάδα των ονείρων μας
Ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου στον Πειραιά
Στον Πειραιά μίλησε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.
Σε αυτήν τονίζεται ότι: «Ηχηρό μήνυμα Νίκης για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου έστειλαν οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες που γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς.
Υπό τα θερμά χειροκροτήματα και τα Εθνικιστικά συνθήματα των Πειραιωτών δόθηκε το έναυσμα για την μεγάλη εκλογική μάχη του Ιουλίου που θα βρει τους Εθνικιστές και πάλι Νικητές!
Την εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς άνοιξε ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Δεμέστιχας, υποψήφιος στην Β΄ Πειραιώς, ο οποίος σκιαγράφησε την μορφή του Αγώνα μας, μια πάλη για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία ενάντια στους εχθρούς του Έθνους.
Η Συναγωνίστρια Μαρία Δασκαλάκη, υποψήφια στην Β΄ Πειραιώς, από την πλευρά της δήλωσε πως αγωνιζόμαστε για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Παπαδημητρίου, υποψήφιος στην Β΄ Πειραιώς, επισήμανε με στόμφο πως η Νίκη είναι μπροστά μας.
Ο Συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος, υποψήφιος στην Α΄ Πειραιώς, τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες έχουν αποδείξει πως ξέρουν να αγωνίζονται χωρίς την προβολή των ΜΜΕ, σε δρόμους και πλατείες, και να νικάνε.
Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, σημείωσε πως το λάβαρο της Χρυσής Αυγής είναι ποτισμένο με το αίμα των αδερφών μας και σκοπός μας είναι να κάνουμε όλη την Ελλάδα Χρυσή Αυγή!
Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κάλεσε άπαντες ενωμένοι να κρατήσουν ψηλά την Σημαία του Κινήματος για την δικαίωση των Αγώνων μας.
Τελευταίος στο βήμα εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ανέβηκε ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος επισήμανε ότι δεν μας λυγίσανε οι διώξεις και οι φυλακές, δεν θα μας λυγίσουμε οι αποκλεισμοί και ο βρώμικος ψυχολογικός πόλεμος.
Σημείωσε πως είναι λογικό να αποκλείουν τους Χρυσαυγίτες, γιατί είμαστε οι μόνοι που αποκαλέσαμε τους κλέφτες, κλέφτες και τους προδότες, προδότες και μέσα στην Βουλή και παντού!
Τέλος, έστειλε το μήνυμα πως αγωνιζόμαστε για μια νέα Εθνικιστική Ελλάδα, την Ελλάδα των ονείρων μας!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης