Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Στόχος της ΝΔ στις 7 Ιουλίου η ελπίδα των Ελλήνων να γίνει πραγματικότητα

Θεοδωρικάκος: Στόχος της ΝΔ στις 7 Ιουλίου η ελπίδα των Ελλήνων να γίνει πραγματικότητα
"Η Ελλάδα έχει ανάγκη από σταθερότητα, από μία ισχυρή κυβέρνηση για να προχωρήσει γρήγορα μπροστά", τονίζει ο Τ. Θεοδωρικάκος
«Ο στόχος της ΝΔ είναι στις 7 Ιουλίου η ελπίδα των Ελλήνων να γίνει πραγματικότητα.
Οι πολίτες έδειξαν στις ευρωεκλογές ότι θέλουν την αλλαγή.
 Θέλουν μια φωτεινή Ελλάδα με δουλειές και ασφάλεια», τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και Συντονιστής Επικοινωνιακού και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρει ότι  «είναι μια νέα αναμέτρηση και θα είναι η καθοριστική.
Τώρα αποφασίζει η Ελλάδα.
Τώρα χρειάζεται δυνατή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για ισχυρή ανάπτυξη σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα».
 Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου «η ύπαρξη κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι η βασική προϋπόθεση για να μην μπει η χώρα σε άλλες περιπέτειες μέσα στο καλοκαίρι» και «επομένως κάθε ψήφος μετράει», ενώ «έχει μεγάλη σημασία δύο κόμματα, η χρυσή Αυγή και το κόμμα του κ. Βελόπουλου να μην εκπροσωπηθούν στη νέα Βουλή».
Υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι σκοπεύει σε κάθε περίπτωση να αξιοποιήσει τους πιο άξιους για κάθε υπεύθυνη θέση και επιδιώκει τις μέγιστες δυνατές συγκλίσεις και συνεργασίες.
«Είναι ξεκάθαρο.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από σταθερότητα, από μία ισχυρή κυβέρνηση για να προχωρήσει γρήγορα μπροστά.
Αρκετό χρόνο χάσαμε, αρκετή ζημία πληρώσαμε με την ανευθυνότητα και το λαϊκισμό», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Για το πρόγραμμα της ΝΔ που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει ότι είναι «ολοκληρωμένο, συνεκτικό και κοστολογημένο», με σαφείς δεσμεύσεις, ιεράρχηση στόχων και χρονοδιαγράμματα ενεργειών, χωρίς πολλές υποσχέσεις.
Ακόμη,  μιλά για τεράστια προβλήματα της χώρας, λέγοντας ότι «η κοινωνία είναι βαθιά τραυματισμένη σε όλους τους τομείς: στην οικονομία που αγκομαχά από τη πολύχρονη δυσπραγία και την ασφυκτική υπερφορολόγηση, στην παιδεία που έχει δραματικά υποβαθμιστεί, στην ασφάλεια που απλώς δεν υπάρχει.
Οι πολίτες είναι απογοητευμένοι, εκατομμύρια Έλληνες χρωστούν στην εφορία. Εκατοντάδες χιλιάδες δεν παίρνουν τις συντάξεις τους για να εμφανίζει η κυβέρνηση μεγάλα πλεονάσματα», ενώ «η κυβέρνηση αφήνει πίσω της και ωρολογιακές βόμβες με χειρότερη όλων, τη ΔΕΗ».
Όπως εξηγεί, «η ΔΕΗ έκλεισε τον τελευταίο χρόνο με σχεδόν 1 δισ. ευρώ ζημιές. Είναι ανήκουστο, πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας.
Η πορεία της επηρεάζει τη ζωή όλων. Τα νοικοκυριά, την καθημερινότητα, τις επιχειρήσεις, τα πάντα.
 Η κακοδιαχείριση έχει οδηγήσει σε μεγάλο κίνδυνο την επιχείρηση.
Η διοίκηση της εταιρείας και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να πουν την αλήθεια στο λαό για την κατάσταση της ΔΕΗ και να μην αποκρύπτουν τα δεδομένα.
Να εξηγήσουν γιατί την οδήγησαν στην απαξίωση».
«Είναι απόλυτη προτεραιότητα οι πολίτες να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί στην ενεργειακή καρδιά της χώρας», σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης