Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μεγάλη ανατροπή στην Creta Farms - Στρατηγικό επενδυτή που βάζει 15 εκατ. βρήκε ο Κ. Δομαζάκης - Αμφισβητούνται οι ανακοινώσεις

tags :
Μεγάλη ανατροπή στην Creta Farms - Στρατηγικό επενδυτή που βάζει 15 εκατ. βρήκε ο Κ. Δομαζάκης - Αμφισβητούνται οι ανακοινώσεις
Σύμφωνα με τον Δομαζακη έχουν ήδη ενημερωθεί οι τράπεζες για την ύπαρξη στρατηγικού επενδυτή
Σε απόλυτη ανατροπή οδηγούνται οι εξελίξεις στην Creta Farms με τον  Κωνσταντίνο Δομαζακη να ανακοινώνει ότι έχει στα χέρια του Letter of Intend από στρατηγικό επενδυτή για άμεση επένδυση στην εταιρία ποσού έως 15 εκατ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου θα κατέχει μόνο ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζακης.
Σύμφωνα με τον Δομαζακη έχουν ήδη ενημερωθεί οι τράπεζες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και αναμένεται η αντίδραση τους, ενώ η άλλη πλευρά, αυτή του Μάνου Δομαζάκη, αμφισβητεί την ανακοίνωση, δεδομένου του ότι η αξιοπιστία του Κ. Δομαζάκη κατά καιρούς είναι... χαμηλή.
Ο Δομαζακης ανέφερε ότι ο ενδιαφερόμενος είναι επιφανής Έλληνας επιχειρηματίας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια επισημαίνοντας ότι προς το παρόν το όνομα του δεν μπορεί να ανακοινωθεί δεδομένου ότι υπάρχουν δεσμεύσεις εμπιστευτικοτητας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τραπεζικές πηγές μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες στο bankingnews ανέφεραν ότι εφ όσον υπάρξει στρατηγικός από οποιαδήποτε πλευρά θα συνηγορουσαν καθώς αίρονται τα προβλήματα και οι κίνδυνοι για την εταιρια.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι σήμερα θα ανακοινωθεί το πόρισμα της PriceWaterhouseCoopers, για τις επίμαχες οικονομικές καταστάσεις, οι οποίες και αποτελούν μήλον της έριδος μεταξύ των δύο πλευρών.

Νίκος Καρούτζος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης