Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλεύση Ελευθερίας: Οι υποψήφιοι για τις εκλογές - Σε Α΄Αθήνας, Α΄Θεσσαλονίκης «κατεβαίνει» η Κωνσταντοπούλου

Πλεύση Ελευθερίας: Οι υποψήφιοι για τις εκλογές - Σε Α΄Αθήνας, Α΄Θεσσαλονίκης «κατεβαίνει» η Κωνσταντοπούλου
Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα είναι υποψήφια στις Περιφέρειες της Α' Αθηνών, της Α' Θεσσαλονίκης και της Αχαΐας
Τα ψηφοδέλτια της σε όλη την Επικράτεια για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα «Η Πλεύση Ελευθερίας- Ζωή Κωνσταντοπούλου».
Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα είναι υποψήφια στις Περιφέρειες της Α' Αθηνών, της Α' Θεσσαλονίκης και της Αχαΐας.
Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, επικεφαλής του τοποθετήθηκε ο πανεπιστημιακός Αλέξανδρος Καζαμίας, καθηγητής και διευθυντής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, με διεθνή αρθρογραφία και δημόσια παρέμβαση.
Στη 2η θέση η Χαριτίνη Δογάνη, πολιτική επιστήμονας και δικηγόρος στο Παρίσι, ειδικευμένη εμπειρογνώμονας στους κρατικούς προϋπολογισμούς, με διεθνή εμπειρία στη διαγραφή χρεών πολλών χωρών.
Στην 3η θέση ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, καθηγητής υποκριτικής.
Στην 4η θέση η καθηγήτρια Αγγλικών Ένη Πατσιαντά, που ζει κι εργάζεται στον Βόλο.
Στην 5η θέση η ψυχολόγος Χριστίνα Ρογκάν, με ενεργό δράση στο πλευρό ανθρώπων με γεροντική άνοια, που ζει στο Παρίσι
Στην 6η θέση ο πολιτικός μηχανικός, ποιητής και μουσικός, Γιάννης Πετράκης, που ζει και εργάζεται στη Σητεία Κρήτης.

Κατά τα άλλα:

Στην Α' Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης.
Στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών, ο επικεφαλής του «Κινήματος Δεν Πληρώνω», Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ενώ στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών ο επίσης επικεφαλής του «Κινήματος Δεν Πληρώνω», Ηλίας Παπαδόπουλος.
Στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών ο δάσκαλος Ειδικής Αγωγής Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Στην Α' Πειραιώς ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας και στην Β' Πειραιώς ο Χρήστος Αρίδας, ελεύθερος επαγγελματίας.
Στην Ανατολική Αττική η συμβολαιογράφος Έλενα Καραγεωργοπούλου και στη Δυτική Αττική ο δικηγόρος Δημήτρης Φουφόπουλος.
Στην Α' Θεσσαλονίκης, μαζί με την κ. Κωνσταντοπούλου, υποψήφιοι είναι ο αστροφυσικός, σκηνοθέτης και δημιουργός του Plasticobilism, Νίκος Παπαδόπουλος, και ο καθηγητής ιατρικής Μιχάλης Χουρδάκης. Στην Β' Θεσσαλονίκης ο φυσικοθεραπευτής και blogger Χρήστος Ιβάνοβιτς.
«Είναι απόφασή μας να στελεχώσουμε τα ψηφοδέλτιά μας μόνο με ανθρώπους καθαρούς και αποφασισμένους και αυτό κάναμε. Συγκροτήσαμε τα ψηφοδέλτιά μας με βασικές μας αρχές:
 - Όχι στους επαγγελματίες της πολιτικής, ναι στα ψηφοδέλτια μέσα από την κοινωνία.
 - Συγκρότηση των ψηφοδελτίων μας ανοιχτά και με διαφάνεια, με ανοιχτό κάλεσμα στην κοινωνία να μας στηρίξει», τονίζει σε ανακοίνωση της η «Πλεύση Ελευθερίας» και προσθέτει: «Συγκροτήσαμε τα ψηφοδέλτιά μας με βασική αρχή τον ένα ή δύο υποψηφίους ανά Περιφέρεια, για να ξέρουν οι πολίτες ποιους ψηφίζουν και ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν. Για να συγκροτήσουμε την πρώτη μας κοινοβουλευτική ομάδα, που θα λειτουργήσει σαν γροθιά και θα υπερασπιστεί με σθένος τον λαό και τις δεσμεύσεις μας, ανοίγοντας το δρόμο και στους άλλους πολίτες να συμμετάσχουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης