Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν: Οι κυβερνοεπιθέσεις των ΗΠΑ δεν ήταν «επιτυχείς»

tags :
Ιράν: Οι κυβερνοεπιθέσεις των ΗΠΑ δεν ήταν «επιτυχείς»
Οι κυβερνοεπιθέσεις των ΗΠΑ δεν ήταν «επιτυχείς», σύμφωνα με τον ιρανό υπουργό Τηλεπικοινωνιών της Ισλαμικής Δημοκρατίας
Αμερικανικές κυβερνοεπιθέσεις στα οπλικά συστήματα του Ιράν μπορεί να υπήρξαν άφησε να εννοηθεί εμμέσως η Τεχεράνη σήμερα (24/6), τονίζοντας ωστόσο ότι δεν ήταν επιτυχείς. Ιρανοί αξιωματούχοι από την πλευρά τους, υπό την απειλή των νέων κυρώσεων των ΗΠΑ που εξαπέλυσε το Σάββατο ο Αμερικανός πρόεδρος, προειδοποιούν ότι η κατάρριψη αμερικανικού drone μπορεί να επαναληφθεί.
Ουδεμία κυβερνοεπίθεση εναντίον του Ιράν «ήταν επιτυχής», τόνισε σήμερα μέσω Twitter ο υπουργός Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Azari Jahromi.
«Τα μέσα ενημέρωσης διερωτώνται αν οι κυβερνοεπιθέσεις που φέρονται να έγιναν εναντίον του Ιράν έγιναν στ’ αλήθεια», ανέφερε ο υπουργός.
«Το 2018 εξουδετερώσαμε 33 εκατομμύρια επιθέσεις χάρη στο εθνικό τείχος προστασίας.
Οι δράστες των κυβερνοεπιθέσεων προσπάθησαν σκληρά, αλλά δεν διεξήγαγαν επιτυχή επίθεση», τόνισε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Πεντάγωνο εξαπέλυσε την κυβερνοεπίθεση για να θέσει εκτός λειτουργίας τα συστήματα εκτόξευσης πυραύλων της Ισλαμικής Δημοκρατίας, με φόντο τη συνεχιζόμενη άνοδο της έντασης ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Τεχεράνη. Η «Washington Post» ανέφερε το Σάββατο ότι τέθηκαν εκτός λειτουργίας ιρανικά συστήματα εκτόξευσης πυραύλων επιφανείας-αέρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης