Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hunt: Δεν μπορώ να φανταστώ συμμετοχή της Βρετανίας σε πόλεμο κατά του Ιράν υπό την ηγεσία των ΗΠΑ

Hunt: Δεν μπορώ να φανταστώ συμμετοχή της Βρετανίας σε πόλεμο κατά του Ιράν υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
Η Βρετανία δεν αναμένει από τις ΗΠΑ να ζητήσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο να συμμετάσχει σε έναν πόλεμο με το Ιράν, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Jeremy Hunt
Η Βρετανία δεν αναμένει από τις ΗΠΑ να ζητήσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο να συμμετάσχει σε έναν πόλεμο με το Ιράν, και το Λονδίνο θα ήταν απίθανο να συμφωνήσει να συμμετάσχει σε μια τέτοια σύγκρουση, δήλωσε σήμερα (25/6/2019) ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Jeremy Hunt.
«Οι ΗΠΑ είναι ο στενότερος σύμμαχός μας, μιλάμε μαζί τους συνεχώς, εξετάζουμε οποιαδήποτε αιτήματα διατυπώνουν προσεκτικά, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ οποιαδήποτε κατάσταση κατά την οποία εκείνοι ζητούν ή εμείς συμφωνούμε σε οποιεσδήποτε κινήσεις να πάμε σε πόλεμο», δήλωσε ο Hunt στο βρετανικό κοινοβούλιο.
«Το μήνυμα που στέλνουμε μαζί με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδιαίτερα τους Γάλλους και τους Γερμανούς, είναι πως σε ό,τι αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, αυτή είναι μια κρίσιμη εβδομάδα.
Είναι απολύτως απαραίτητο να παραμείνουν σε αυτή τη συμφωνία στο σύνολό της έτσι ώστε αυτή να διατηρηθεί και εμείς να έχουμε μια ελεύθερη από πυρηνικά Μέση Ανατολή», πρόσθεσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης