Παρέμβαση Καραμανλή: Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Παρέμβαση Καραμανλή: Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου
Ο πρώην πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση των υποψηφίων της ΝΔ στην Α’ και Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης
Παρέμβαση ύστερα από πολυετή «αφωνία» αναμένεται να κάνει σήμερα Τετάρτη 26/6 ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Καραμανλής.
Ο κ.Καραμανλής αναμένεται να απευθύνει ολιγόλεπτο χαιρετισμό στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στην Α’ και Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 το απόγευμα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ.Καραμανλής θα στείλει μήνυμα ενότητας και συστράτευσης προκειμένου η ΝΔ αφενός να κερδίσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και αφετέρου να σχηματίσει μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ο κ.Καραμανλής εκτιμάται ότι θα αναφέρει πόσο σημαντική είναι η ενότητα την παρούσα στιγμή στη ΝΔ, ότι θα ζητήσει συστράτευση από όσους πολίτες στράφηκαν σε κόμματα δεξιά της ΝΔ, θα υπογραμμίσει την ανάγκη σχηματισμού σταθερής και ισχυρής κυβέρνησης και θα εκφράσει τη στήριξη του στον Κ. Μητσοτάκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει σε συνομιλητές του, ότι η συγκυρία, ιδιαιτέρως σε ότι αφορά στην οικονομία και στα εθνικά θέματα, είναι κρίσιμη και η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα την οποία μπορεί να εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.
Τις επόμενες μέρες ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει στον ευρύτερο δήμο Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’ Περιφέρεια), θα συναντηθεί με δημάρχους της περιοχής και πολίτες εκπέμποντας το μήνυμα της συμπόρευσης και συστράτευσης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Eπίσης, εντός των ημερών ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί και στην Πρώτη Σερρών, μία επίσκεψη με έντονα σημειολογικά χαρακτηριστικά καθώς είναι η γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει και στη Ροδόπη καθώς, όπως σημειώνουν οι συνομιλητές του, δίνει ιδιαίτερη σημασία στα εθνικά θέματα, τα οποία αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS