Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο ΟΠΑΠ δείχνει στους παίκτες τον τρόπο να παίζουν υπεύθυνα

tags :
Ο ΟΠΑΠ δείχνει στους παίκτες τον τρόπο να παίζουν υπεύθυνα
Σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στα καταστήματα PLAY έχει τοποθετηθεί ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι
Η ασφάλεια των παικτών βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής του Ομίλου ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι.
Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος υλοποιεί μια σειρά πρωτοβουλιών για την ενημέρωση και την καθοδήγηση των παικτών, παρέχοντας τους, εγκαίρως, ακριβείς και επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια, τους όρους και τις συνθήκες χρήσης τους, καθώς και τους κινδύνους και τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από την αλόγιστη συμμετοχή τους σε αυτά.
Συγκεκριμένα, σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στα καταστήματα PLAY έχει τοποθετηθεί ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι, ενώ όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ φέρουν το σχετικό λογότυπο και τον αριθμό της γραμμής στήριξης 1114. Παράλληλα, οι υπάλληλοι στα καταστήματα παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη γραμμή στήριξης 1114 και ενθαρρύνουν τους παίκτες να παίζουν με βάση τα χρηματικά και χρονικά όριά τους.
Με στόχο να βοηθήσει τους παίκτες να ανακαλύψουν εάν η ενασχόλησή τους με τα τυχερά παιχνίδια υπερβαίνει το πλαίσιο της διασκέδασης, ο ΟΠΑΠ έχει δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο αυτό-αξιολόγησης, το οποίο είναι διαθέσιμο στα ειδικά φυλλάδια στα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY, αλλά και στην ειδική ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι (www.responsiblegaming.gr).
Ταυτόχρονα, ο Όμιλος υλοποιεί ολοκληρωμένες εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με βασικό μήνυμα ότι «το παιχνίδι είναι ωραίο μόνο όταν είναι υπεύθυνο».\
Οι εκστρατείες αυτές έχουν βραβευτεί διεθνώς για την δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά τους στην προώθηση του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.
Επιπλέον πληροφορίες για τον Όμιλο ΟΠΑΠ και τα παιχνίδια του είναι διαθέσιμα στην εταιρική ιστοσελίδα www.opap.gr, όπως και στην ιστοσελίδα www.mathetonopap.gr, στην οποία μπορεί κανείς να βρει απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις παικτών, που αφορούν, μεταξύ άλλων, στις πιθανότητες κέρδους, στη διασφάλιση της αξιοπιστίας των κληρώσεων, στην προστασία των παικτών από τον ΟΠΑΠ κ.ά.

Διεθνής αναγνώριση για τις πρακτικές του ΟΠΑΠ

Αναγνωρίζοντας τη δέσμευση του Ομίλου ΟΠΑΠ στις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, δύο κορυφαίοι διεθνείς φορείς επιβράβευσαν με τις υψηλότερες διακρίσεις παγκοσμίως τη στρατηγική και τις σχετικές δράσεις της εταιρείας. Συγκεκριμένα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Λοταριών (WLA) απένειμε στον Όμιλο την κορυφαία διάκριση, επιπέδου 4, ενώ ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Λοταριών του απένειμε το Πιστοποιητικό Εναρμόνισης με τα Πρότυπα Υπεύθυνου Παιχνιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες για το Υπεύθυνο Παιχνίδι μπορεί κάποιος να βρει στις σχετικές ιστοσελίδες του ΟΠΑΠ

·         www.responsiblegaming.gr
·         https://mathetonopap.gr/category/ypeythyno-paixnidi

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης