Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Για τη νέα υποδομή in-store ψηφιακών πληρωμών υσυμφώνησαν SIA και Market In

tags :
Για τη νέα υποδομή in-store ψηφιακών πληρωμών υσυμφώνησαν SIA και Market In
Πάνω από 1,000 καινοτόμα τερματικά POS, με δυνατότητα αποδοχής ανέπαφων πληρωμών, θα είναι διαθέσιμα στα 188 super markets της αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των επτά καταστημάτων «Daily’s Convenience»
Η SIA – κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στους τομείς υπηρεσιών πληρωμών και υποδομών – προχώρησε μέσω της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας New SIA Greece σε συμφωνία πενταετούς διάρκειας με την Market In, μια από τις κορυφαίες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, για την παροχή υποδομής πληρωμών νέας τεχνολογίας και την διαχείριση της επεξεργασίας συναλλαγών μέσω καρτών.
Η υποδομή που σχεδίασε η SIA θα ενισχύσει περαιτέρω το πελατοκεντρικό όραμα της Market In, συνδυάζοντας την ποιότητα υπηρεσιών με τις γρήγορες, αποτελεσματικές και ασφαλείς συναλλαγές, οι οποίες είναι ευθυγραμμισμένες με τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς σε επίπεδο ψηφιακών πληρωμών.
Η συνεργασία θα επιτρέψει στους πελάτες της Market In να αξιοποιήσουν πάνω από 1,000 τερματικά POS, με δυνατότητα αποδοχής ανέπαφων πληρωμών, στα 188 super markets της αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των επτά καταστημάτων «Daily’s Convenience».
Η εγκατάσταση της τεχνολογικής υποδομής λανσάρει μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών τα οποία εξασφαλίζουν εύρυθμη καθημερινή λειτουργία και μέγιστη ασφάλεια, ενώ παράλληλα προσφέρουν και εύρος επιπλέον προνομίων για τους πελάτες της Market In.
Τα τελευταίας τεχνολογίας POS της SIA, ελαχιστοποιούν τον χρόνο ολοκλήρωσης των συναλλαγών, διασφαλίζοντας παράλληλα διασύνδεση με το σύστημα διαχείρισης μετρητών των super markets και ασφαλείς Chip & Pin συναλλαγές ενώ τεχνική υποστήριξη θα παρέχεται από αρμόδιο εξειδικευμένο προσωπικό της SIA.
Επιπλέον, τα τερματικά POS της SIA υποστηρίζουν πλήρως όλα τα προγράμματα επιβράβευσης πελατών των τεσσάρων ελληνικών συστημικών τραπεζών.
«Η συνεργασία μας με την Market In αντικατοπτρίζει πλήρως το όραμα μας για κορυφαίες υποδομές πληρωμών και την καινοτομία.
Η συμφωνία επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της SIA στον τομέα των πληρωμών και τον σημαντικό της ρόλο ως κορυφαίο τεχνολογικό συνεργάτη των ελληνικών επιχειρήσεων.
Τα projects αυτού του είδους θα ενισχύσουν περαιτέρω τις προσπάθειες που γίνονται στην Ελλάδα για τον πλήρη εκμοντερνισμό των συστημάτων πληρωμών προωθώντας παράλληλα μια νέα κουλτούρα ψηφιακών και άμεσων πληρωμών» σχολίασε ο κ. Espen Tranoy, Managing Director της New SIA Greece.
«Η νέα αυτή συμφωνία με την SIA μας βοηθάει να εξασφαλίσουμε γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές για όλους τους πελάτες λιανικής.
Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής στον τομέα των πληρωμών και έχοντας την SIA ως σύμμαχο θα μπορέσουμε να κάνουμε μεγάλα βήματα στο μέλλον» ανέφερε ο κ. Γιώργος Χατζηανδρέου, IT Director της Market In.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης