Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Κάποιοι είχαν ζητήσει να ονομαστούν τα Σκόπια «Μακεδονία – Σκόπια»

Παππάς: Κάποιοι είχαν ζητήσει να ονομαστούν τα Σκόπια «Μακεδονία – Σκόπια»
Ξέρει ο Καραμανλής και τα στελέχη της ΝΔ ότι αυτά που πετύχαμε στο Μακεδονικό ήταν περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι κάποιοι «είχαν ζητήσει τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία – Σκόπια» διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς αναφερόμενος στις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, ο οποίος υποστήριξε ότι καλώς η ΝΔ καταψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι δεν αξιοποιήθηκε το κεκτημένο του Βουκουρεστίου.
«Να είναι προσεκτικοί όταν μιλούν γιατί κάνουν λάθος αν εκτιμούν ότι θα κινούμαστε πάντα με καλοσύνη στο Μακεδονικό.
Κάποιοι είχαν ζητήσει να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία – Σκόπια.
Ο Καραμανλής έκανε μια 10ετία να ανοίξει το στόμα του» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παππάς, αναφέροντας ότι «ξέρει ο Καραμανλής και τα στελέχη της ΝΔ ότι αυτά που εμείς πετύχαμε στο Μακεδονικό ήταν περισσότερα από αυτά που οι ίδιοι φαντάζονταν».
Αφού καταλόγισε στη ΝΔ στροφή και κωλοτούμπα ο κ.Παππάς κάλεσε τη ΝΔ να ζητήσει συγνώμη από το λαό που διαδήλωνε για το Μακεδονικό διότι τώρα λέει ότι ζητάει την ψήφο του κόσμου για να διασφαλίσει τη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Ο κ.Παππάς κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι στην χθεσινή ομιλία του δεν έκανε αυτοκριτική για την πολιτική του που εκτόξευσε το έλλειμμα.
Σε σχέση με την κριτική του ΚΙΝΑΛ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή, ο κ.Παππάς απάντησε ότι «το ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εάν χρειαστεί».
Σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, ο κ.Παππάς υπογράμμισε ότι η Τουρκία είναι σε εκνευρισμό και απομόνωση, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα έχει τις κατάλληλες συμμαχίες, διπλωματικό εκτόπισμα και αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις.
Όσον αφορά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι οποιαδήποτε πρωτιά του Κ.Μητσοτάκη είναι ζήτημα αποσταθεροποίησης της χώρας, επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει ιδιωτικοποίηση του πυλώνα της επικουρικής ασφάλισης.
«Μιλάμε για μπίζνα 3 δισ.
Είναι το deal του αιώνα.
Έχουν ανοίξει μασέλες και στόματα και περιμένουν να ανοίξει αυτή η αγορά» υποστήριξε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης