Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Window dressing λόγω λήξης εξαμήνου περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η ΔΕΗ

tags :
ΧΑ: Window dressing λόγω λήξης εξαμήνου περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο η ΔΕΗ
Το θετικό momentum διατηρείται και η αγορά θα προσπαθήσει να κλείσει ανοδικά συμπληρώνοντας 6 συνεχόμενους ανοδικούς μήνες
Κινήσεις ωραιοποίησης των αποδόσεων λόγω λήξης εξαμήνου περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση, εξέλιξη που ίσως οδηγήσει σε αύξηση του όγκου συναλλαγών της αγοράς.
Η αγορά εκτιμάται ότι θα διατηρήσει το ανοδικό της momentum και θα προσπαθήσει να κλείσει τον Ιούνιο θετικό, εξέλιξη που όπως σημειώνει η Beta θα οδηγήσει σε έκτο συνεχόμενο ανοδικό μήνα στο ΧΑ.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή της ΔΕΗ, η οποία δημοσιεύει αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Euroxx
Περιμένουμε πως η λήξη εξαμήνου θα φέρει window dressing και υψηλότερους όγκους συναλλαγών

Eurobank
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό περιμένουμε η αγορά να κινηθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναζητώντας κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές οι οποίες εμφανίζουν μεικτές τάσεις, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να στρέφεται στη συνάντηση των G20 στην Ιαπωνία.

Beta
Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει το ανοδικό momentum και να λήξει θετικός ο μήνας για έκτο συνεχόμενο μήνα.
Στη σημερινή ατζέντα οι νέες μετοχές της Autohellas λόγω split εισάγονται προς διαπραγμάτευση και η ΔΕΗ θα ανακοινώσει αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης. Η ΕΛΣΤΑΤ θα ανακοινώσει τα στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις Μαΐου και η Entersoft διαπραγματεύεται χωρίς το μέρισμα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης