Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Να απαντήσει πότε θα αποκηρύξει τις πολιτικές της κυβέρνησης Καραμανλή

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Να απαντήσει πότε θα αποκηρύξει τις πολιτικές της κυβέρνησης Καραμανλή
Το δίλημμα αυτών των εκλογών δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, αλλά ισχυρό ΚΙΝΑΛ ή περιπέτειες είπε η κα.Γεννηματά
Να απαντήσει πότε θα αποκηρύξει τις πολιτικές της κυβέρνησης Καραμανλή που οδήγησαν την χώρα στην κρίση κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά απαντώντας στην τοποθέτηση Μητσοτάκη ότι το ΚΙΝΑΛ παλινωδεί σ΄ό,τι αφορά τη μετεκλογική του στάση και οι ψηφοφόροι του θα εμπιστευθούν τη ΝΔ για να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση.
«Καλά θα κάνει, λοιπόν, να ασχοληθεί με τις μεταλλάξεις της ΝΔ, που ξεκίνησε ως δύναμη αντιμνημονιακή, οδήγησε τη χώρα δύο φορές σε εκλογές και, σήμερα, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης απειλεί τον ελληνικό λαό με το όπλο του κ. Τσίπρα, την απλή αναλογική.
Την οποία κατά τα αλλά καταδικάζει και λέει πως, αν δεν είναι αυτοδύναμος, θα οδηγήσει τη χώρα ξανά σε εκλογές τον Αύγουστο» υποστήριξε η κα.Γεννηματά, η οποία κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει πότε θα αποκηρύξει τις πολιτικές της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή από το 2004 έως το 2009, που οδήγησαν στον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας και τελικά τη χώρα στην κρίση που μας ταλανίζει μέχρι και σήμερα.
«Είναι, λοιπόν, φανερό ότι το δίλημμα αυτών των εκλογών δεν είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας, δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή περιπέτειες» είπε η κα.Γεννηματά, υποστηρίζοντας πως το Κίνημα Αλλαγής είναι δύναμη δημοκρατικής ομαλότητας, είναι η γνήσια πατριωτική δύναμη, είναι δύναμη εξόδου από την κρίση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης