Τελευταία Νέα
Πολιτική

Reuters για Βελόπουλο: Ο υποψήφιος που διαφημίζει από δουλειές έως θαυματουργές θεραπείες

Reuters για Βελόπουλο: Ο υποψήφιος που διαφημίζει από δουλειές έως θαυματουργές θεραπείες
Το... αιχμηρό αφιέρωμα του Reuters στον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο
Μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος μετά την επιτυχία που σημείωσε στις ευρωεκλογές έχει βάλει πλώρη για την ελληνική Βουλή, παρουσιάζει το Reuters σε δημοσίευμα με τίτλο «Απίθανος υποψήφιος στις ελληνικές εκλογές διαφημίζει δουλειές και θαυματουργές θεραπείες».
«O μερικής απασχόλησης τηλεπαρουσιαστής, πωλητής θαυματουργών θεραπειών και εκκολαπτόμενος πολιτικός Κυριάκος Βελόπουλος θέλει να χτίσει τείχος για να μην εισέρχονται μετανάστες στην Ελλάδα.
Θα αναπτύξει και ναρκοπέδιο.
Επίσης θα ζητήσει δημοψήφισμα για τη θανατική ποινή για εμπόρους ναρκωτικών και τους παιδόφιλους» επισημαίνεται στο δημοσίευμα.
Όπως αναφέρεται, αν και τα ποσοστά του κ. Βελόπουλου είναι χαμηλά, ο ίδιος ελπίζει ότι θα επαναλάβει την επιτυχία των ευρωεκλογών, όπου το κόμμα του «Ελληνική Λύση» κέρδισε ένα εισιτήριο για την ευρωβουλή.
«Η νίκη δεν ήταν αναμενόμενη, λέει ο ίδιος, από τηλεοπτικό στούντιο όπου κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις του.
Εκεί φωνάζει για πολλά και διάφορα, όπως για συμπληρώματα βοτάνων και κρέμες που υπόσχονται να θεραπεύσουν τα πάντα από τη ρευματοειδή αρθρίτιδα έως την κατάθλιψη, το Αλτσχάιμερ και την φαλάκρα» επισημαίνει το Reuters.
Στη συνέχεια του δημοσιεύματος παρατίθενται μια σειρά από δηλώσεις του κ. Βελόπουλος για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για το χτίσιμο τείχους και ανάπτυξη ναρκοπεδίου στον Έβρο, αλλά και τη θανατική ποινή.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης