Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Τ. Γαϊτάνης (υποψήφιος ΝΔ): Ισχυρή Ελλάδα για όλους τους Έλληνες

tags :
Τ. Γαϊτάνης (υποψήφιος ΝΔ): Ισχυρή Ελλάδα για όλους τους Έλληνες
Άρθρο του κ. Τάσου Γαϊτάνη, υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Νοτίου Τομέα Β΄Αθηνών στο bankingnews.gr
Οι διεθνείς αγορές έχουν δώσει από το βράδυ των ευρωεκλογών ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία, προεξοφλώντας μια ισχυρή θετική δυναμική στην οικονομία τα επόμενα χρόνια.
Η χώρα την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ υποχώρησε στις τελευταίες θέσεις στην παγκόσμια επετηρίδα τόσο στην ανταγωνιστικότητα όσο και στην ανάπτυξη.
Η ΝΔ με το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα φιλοδοξεί η Ελλάδα να τρέξει με ρυθμούς αναπτυξης μεγαλύτερους του 4% του ΑΕΠ.
Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για την επόμενη ημέρα, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου επανεκκίνησης της χώρας σε όλα τα επίπεδα.
Η μετάβαση σε μια ισχυρή ανάπτυξη για την ελληνική οικονομία θα γίνει μόνο αν προτάξουμε τις ιδιωτικές επενδύσεις, την επιχειρηματικότητα και τη στήριξη της ποιοτικής εργασίας.
Οι επενδύσεις δημιουργούν καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι, οι οποίοι έφυγαν για να αναζητήσουν επαγγελματικό καταφύγιο σε άλλες χώρες.
Τα προηγούμενα χρόνια οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων ή και ακύρωσή τους επέδρασαν αρνητικά στο επενδυτικό κλίμα και την οικονομική δραστηριότητα.
Τα ισχυρά μας χαρτιά στις Βρυξέλλες θα είναι η πολιτική αξιοπιστία μας και το οικονομικό μας πρόγραμμα. Θα επιδιώξουμε μία συμφωνία  με τους εταίρους για χαμηλότερα πλεονάσματα.
Σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δε θα δεσμεύεται από το καταστροφικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής, το οποίο επέβαλαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το οποίο υπερφορολογεί τη μεσαία τάξη και την υγιή επιχειρηματικότητα.
Αποτελεί κεντρική επιλογή μας να μειωθεί η φορολογική και ασφαλιστική επιβάρυνση. Η μείωση των φόρων δεν θα δώσει μόνο ανάσα στη μεσαία τάξη, αλλά θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις επενδύσεις και τις τράπεζες.
Εμείς θα δώσουμε ώθηση στον ιδιωτικό τομέα μειώνοντας τη φορολογία και απλοποιώντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Θα βελτιώσουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον και θα αποκαταστήσουμε τη ρευστοτήτα μέσω της μείωσης των επιτοκίων δανεισμού του Ελληνικού κράτους.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κράτος ισχυρό, μια ισχυρή Ελλάδα για όλους τους Έλληνες.
Και υπάρχει μια μόνο πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ότι θα φέρει ισχυρή ανάπτυξη.
Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης