Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπουτάρης: Το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα - Ας ελπίσουμε οι επόμενες να γίνουν μετά από μια τετραετία

Μπουτάρης: Το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα -  Ας ελπίσουμε οι επόμενες να γίνουν μετά από μια τετραετία
"Σήμερα ψηφίζουμε για τις εθνικές εκλογές και ας ελπίσουμε ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν μετά από μια τετραετία", ανέφερε ο Γ. Μπουτάρης
Στο Γυμνάσιο – Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο  δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και συνεργάτες του.
Αφού ψήφισε ο κ. Μπουτάρης δήλωσε «ελπίζω το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα» και πως «σήμερα ψηφίζουμε για τις εθνικές εκλογές και ας ελπίσουμε ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν μετά από μια τετραετία».
Ειδικότερα, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε ότι  «τελειώνει ένας μαραθώνιος προεκλογικής περιόδου.
Ψηφίσαμε για τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές, σήμερα ψηφίζουμε για τις εθνικές εκλογές και ας ελπίσουμε ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν μετά από μια τετραετία. Γιατί οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι να γίνονται όποτε μας έρχεται στο μυαλό. Υπάρχει μια διαδικασία και μια λογική».
Ερωτηθείς για τη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των εκλογών, τόνισε ότι  «τη Θεσσαλονίκη τη διαφεντεύει ο δήμαρχος της.
Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει τις συμμαχίες που απαιτούνται και να διεκδικήσει τα απαραίτητα για την πόλη από όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης