Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ιστορική νίκη που πιστώνεται προσωπικά ο Μητσοτάκης - Το ποσοστό παραπέμπει στην προ κρίσης εποχή

ΝΔ: Ιστορική νίκη που πιστώνεται προσωπικά ο Μητσοτάκης - Το ποσοστό παραπέμπει στην προ κρίσης εποχή
«Το ποσοστό μάλιστα που φαίνεται να λαμβάνει η ΝΔ παραπέμπει στην προ της κρίσης εποχή» επισημαίνουν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του exit poll
Για μια ιστορική νίκη της ΝΔ κάνουν λόγο πηγές της γαλάζιας παράταξης σχολιάζοντας το exit poll μετά το κλείσιμο της κάλπης.
«Είναι μια ιστορική νίκη της ΝΔ την οποία πιστώνεται προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αν επιβεβαιωθούν τα exit polls, η ΝΔ έχει σήμερα πετύχει μια από τις μεγαλύτερες σε εύρος νίκες σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Θυμίζουμε ότι ανάλογη διαφορά έχει να καταγραφεί από το 1981.
Το ποσοστό μάλιστα που φαίνεται να λαμβάνει η ΝΔ παραπέμπει στην προ της κρίσης εποχή που δείχνει ότι οι πολίτες επιθυμούν να αφήσουν την κρίση οριστικά πίσω τους και να επανέλθει η κανονικότητα στην χώρα μας.
Η νίκη αυτή προφανώς οφείλεται στην κεντρική στρατηγική της ανανέωσης και της διεύρυνσης της ΝΔ που υλοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και 3,5 χρόνια.
Οφείλεται όμως και στο γεγονός ότι η ΝΔ, εν αντιθέσει με το ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική και τολμηρή πρόταση για να πάει η χώρα μπροστά και να γίνει καλύτερη η ζωή όλων των Ελλήνων» επισημαίνουν πηγές της ΝΔ σε μια πρώτη αντίδραση για το exit poll.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «το σημερινό αποτέλεσμα προφανώς αποτυπώνει το στοιχείο της αποδοκιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτελεί κυρίως θετική ψήφο για τη ΝΔ.
Διότι μπορεί μεν στις ευρωεκλογές οι πολίτες να αποδοκίμασαν την Κυβέρνηση, αλλά σήμερα -όπως έλεγε και το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ- οι Έλληνες ψήφισαν για την ζωή τους.
Και επέλεξαν το κυβερνητικό σχέδιο της ΝΔ που θα κάνει καλύτερη τη ζωή τους.
Ένα σχέδιο με λιγότερους φόρους, νέες και καλύτερες δουλειές και ασφάλεια για όλους».
Παράλληλα από τη ΝΔ επισημαίνουν ότι η σημερινή νίκη αν και δημιουργεί προσδοκίες αυξάνει και τις ευθύνες του κόμματος.
«Το υποδεχόμαστε με ικανοποίηση, αλλά χωρίς καμία απολύτως έπαρση» υποστηρίζουν από τη ΝΔ.

Μητσοτάκης: Σήμερα οι πολίτες παίρνουν την τύχη τους στα χέρια τους

Επεισοδιακή ήταν η προσέλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εκλογικό τμήμα όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Περιστέρι.
Μια ομάδα που ανήκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ φώναζε συνθήματα κατά του προέδρου της ΝΔ ενώ επιχείρησε να σηκώσει πανό που έγραφε: Σε έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σε διώξουμε εμείς", την ώρα που το πλήθος κόσμου από ψηφοφόρους της ΝΔ που είχε συγκεντρωθεί προσπαθούσε να καλύψει τις φωνές με συνθήματα όπως "νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός".
Ο πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε και πάλι μαζί με το γιό του Κωνσταντίνο στην κάλπη ενώ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος.



«Οι εκλογές είναι μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας και στέκομαι με σεβασμό μπροστά στην λαϊκή ετυμηγορία.
Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει για την πατρίδα μας μια καλύτερη ημέρα.
Καλή ψήφο σε όλες και όλους» υποστήριξε ο κ.Μητσοτάκης.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης