Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευχαριστίες Πολάκη για την επανεκλογή του στη Βουλή – Στοχοποιήθηκα, δέχθηκα το μεγαλύτερο bullying

Ευχαριστίες Πολάκη για την επανεκλογή του στη Βουλή – Στοχοποιήθηκα, δέχθηκα το μεγαλύτερο bullying
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να μην εφαρμοστεί το πρόγραμμα Μητσοτάκη και για ξανανικήσουμε είπε ο κ.Πολάκης
Τις ευχαριστίες τους στους ψηφοφόρους που τον επανεξέλεξαν βουλευτή Χανίων με το ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο Π. Πολάκης, ο οποίος υποστήριξε πως η εξέλιξη αυτή αποτελεί προσωπική δικαίωση καθώς μετά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήταν το πρόσωπο που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό bullying και την περισσότερη λάσπη.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους Χανιώτες που με εξέλεξαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.
Με τιμήσατε όλοι..., Aποκορωνιώτες, Κισαμίτες, Πλατανιανοί, Σεληνιώτες, Σφακιανοί, Χανιώτες.
Κι εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δίκια του τόπου μας, για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό !
Το 31,5-32% που μας έδωσε ο ελληνικός λαός, μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής, δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου !
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε, να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων" η ΝΔ του Μητσοτάκη.
Να αντιστοιχίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την οργάνωση του με τα κοινωνικά στρώματα που τον στήριξαν, να ετοιμαστούμε για να ξανανικήσουμε.
Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια τεράστια προσωπική δικαίωση, καθώς μετά τον Αλέξη Τσίπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπουλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο αισχρή στοχοποίηση.
Χανιώτες ξανά σας ευχαριστώ» ανέφερε στην ανάρτηση του στο Facebook ο κ.Πολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης