Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Θα προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί η αγορά – Στο επίκεντρο ΟΠΑΠ και τράπεζες

tags :
ΧΑ: Θα προσπαθήσει να σταθεροποιηθεί η αγορά – Στο επίκεντρο ΟΠΑΠ και τράπεζες
Μετά τη σημαντική πτώση των τραπεζικών μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές, σήμερα (9/7) εκτιμάται ότι η αγορά θα προσπαθήσει να κρατήσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών
Κινήσεις σταθεροποίησης περιμένουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση και αποδίδουν τη χθεσινή υποχώρηση της αγοράς στη διάθεση των επενδυτών να κατοχυρώσουν κέρδη που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα.
Οι μετοχές των τραπεζών, λόγω της υποχώρησης, θα βρεθούν στο επίκεντρο αλλά και η μετοχή του ΟΠΑΠ η οποία δε διαπραγματεύτηκε χθες και οι βασικοί μέτοχοι κατέθεσαν δημόσια πρόταση με σημαντικό discount.
Οι αναλυτές σημειώνουν πως η μετοχή διαπραγματεύεται με υψηλή μερισματική απόδοση και όποια αδυναμία θα είναι ευκαιρία για αγορές.

Euroxx
Ο ΟΠΑΠ θα βρεθεί στο επίκεντρο.

Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει σήμερα γύρα από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το βλέμμα στις εγχώριες εξελίξεις αλλά και στην ψυχολογία που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού.

Beta
Περιμένουμε η αγορά να σταθεροποιηθεί στη σημερινή συνεδρίαση μετά τη χθεσινή σημαντική υποχώρηση η οποία αποδίδεται σε κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης