Τραπεζικά νέα

Στήριξη Στουρνάρα σε Μητσοτάκη: Οι μεταρρυθμίσεις δημιουργούν δημοσιονομικό χώρο

Στήριξη Στουρνάρα σε Μητσοτάκη: Οι μεταρρυθμίσεις δημιουργούν δημοσιονομικό χώρο
Οι Μητσοτάκης και Στουρνάρας συμφώνησαν ότι οι μεταρρυθμιστικές πολιτικές της κυβέρνησης δημιουργούν δημοσιονομικό χώρο
Την πλήρη στήριξη του στη νέα κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του τελευταίου αλλά και από την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού με αφορμή τη συνάντηση των δύο στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μάλιστα, ο κ. Στουρνάρας τάσσεται στο πλευρό της κυβέρνησης όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις που θέλει να προωθήσει, επισημαίνοντας μάλιστα ότι θα δημιουργηθεί επιπλέον δημοσιονομικός χώρος.
Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέρεται ότι «στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνει πως κοινό συμπέρασμα υπήρξε ότι:
1. Οι μεταρρυθμιστικές πολιτικές που προωθεί η κυβέρνηση φέρνουν ισχυρότερη ανάπτυξη και δημιουργούν επιπλέον δημοσιονομικό χώρο για την υλοποίηση του προγράμματός της.
2. Η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει συνδυαστικά τις προτάσεις της Τραπέζης της Ελλάδος και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των "κόκκινων" δανείων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης