Τελευταία Νέα
Οικονομία

ESM: Σε θετική ατμόσφαιρα η συνάντηση Regling με τον Χ. Σταϊκούρα

tags :
ESM: Σε θετική ατμόσφαιρα η συνάντηση Regling με τον Χ. Σταϊκούρα
Σε θετική ατμόσφαιρα διεξήχθη σήμερα (15/7) η συνάντηση του Klaus Regling με τον Χρήστο Σταϊκούρα σύμφωνα με την ανακοίνωση του ESM
Σε θετική ατμόσφαιρα διεξήχθη σήμερα (15/7) η συνάντηση του Klaus Regling με τον Χρήστο Σταϊκούρα σύμφωνα με την ανακοίνωση του ESM.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ESM πρόκειται για την πρώτη επίσημη συνάντηση των δυο ανδρών και στα θέματα που συζητήθηκαν περιλαμβάνονταν «η σημερινή κατάσταση στην ελληνική οικονομία, οι δεσμεύσεις της χώρας, οι προτεραιότητες της κυβέρνησης και οι προκλήσεις και οι προοπτικές της Ελλάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ESM

Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο κ. Klaus Regling, Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη επίσημη συνάντησή τους στο Υπουργείο Οικονομικών της Αθήνας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, οι δεσμεύσεις της Ελλάδας, οι προτεραιότητες της κυβέρνησης και οι προκλήσεις και οι προοπτικές της χώρας.
Οι κκ. Σταϊκούρας  και Regling συμφώνησαν να συνεχίσουν τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της Ελλάδας, των πολιτών της και να προωθήσουν την περαιτέρω ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.








www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης