Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Thomas Fuhr αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Grohe AG

tags :
Ο Thomas Fuhr αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Grohe AG
Ο Thomas Fuhr ορίστηκε νέος Διευθύνων Σύμβουλος και ο Jonas Brennwald νέος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
Το εποπτικό συμβούλιο της Grohe AG όρισε τον Thomas Fuhr νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας. Επιπλέον, ο Jonas Brennwald, μέχρι πρότινος επικεφαλής Πωλήσεων, αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Grohe AG και γίνεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Michael Mager, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης και ο Stefan Gesing, Οικονομικός Διευθυντής, παραμένουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Oι αλλαγές αυτές στην ηγεσία της εταιρείας τίθενται άμεσα σε ισχύ, μετά την παραίτηση του Michael Rauterkus από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της GROHE και Διευθύνοντος Συμβούλου της LIXIL Water Technology στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA).
"Η GROHE παρουσίασε το προηγούμενο διάστημα μια σημαντική πορεία ανάπτυξης. Τώρα προσαρμόζουμε την οργανωτική μας δομή για να διασφαλίσουμε τη συνεχή ανάπτυξη στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.
Είμαι πολύ ευτυχής που ανακοινώνω τον Thomas Fuhr ως τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της GROHE. Είναι έμπειρος και επιτυχημένος με ηγετικές ικανότητες στους τομείς των Λειτουργιών και της Τεχνολογίας και θα συμβάλει στην ενσωμάτωση των κατασκευαστικών και τεχνολογικών πλεονεκτημάτων της GROHE στο παγκόσμιο αποτύπωμα της LIXIL ", αναφέρει ο Bijoy Mohan, Διευθύνων Σύμβουλος της LIXIL International.
Εκτός από αυτές τις αλλαγές, ο Jonas Brennwald ορίζεται Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Grohe AG και Διευθύνων Σύμβουλος της LIXIL Water Technology στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της GROHE στις περιοχές αυτές, ενώ ταυτόχρονα θα αξιοποιήσει τις παγκόσμιες δυνατότητες, του πόρους και τα εμπορικά σήματα της LIXIL.
«Είμαι πολύ ευτυχής για την παρουσία του Jonas στην ηγετική ομάδα της GROHE ως επικεφαλής LIXIL Water Technology στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Η παρουσία του θα είναι καθοριστική στην πορεία συνεχούς ανάπτυξης της GROHE ", επισημαίνει ο Mohan.
"Μια σημαντική προτεραιότητα θα είναι να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας με τους πελάτες μας και να αξιοποιήσουμε ακόμα καλύτερα τις δυνατότητες του εκτεταμένου μας δικτύου σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική".
Μετά από περισσότερα από 12 χρόνια, ο Michael Rauterkus, Διευθύνων Σύμβουλος Grohe AG, αποχωρεί από την GROHE κατόπιν δικού του αιτήματος.
Από τον Νοέμβριο του 2006, ο Michael Rauterkus ενθάρρυνε την οργάνωση των πωλήσεων σε επαγγελματικές βάσεις και συνέβαλε επιτυχώς στην πορεία ανάπτυξης της εταιρείας, αρχικά ως επικεφαλής πωλήσεων της Κεντρικής Ευρώπης και ως Διευθύνων Σύμβουλος της Grohe Γερμανίας και από τον Ιούνιο του 2009 ως Πρόεδρος για την περιοχή της Ευρώπης.
Τον Οκτώβριο του 2011, έγινε επικεφαλής Πωλήσεων της Grohe AG, υπεύθυνος για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και την Αμερική.
Το 2015 ο Michael ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της GROHE. Υπό την ηγεσία του, η GROHE διπλασίασε τα τελευταία 5 χρόνια την ανάπτυξη της αγοράς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική  - μέσω της καινοτομίας στην τεχνολογία και της εισαγωγής ολοκληρωμένων λύσεων για το μπάνιο. Με τις λύσεις IOT, η GROHE βρίσκεται πλέον στην πρωτοπορία του κλάδου. "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Michael Rauterkus για τη μεγάλη αφοσίωση που επέδειξε, κάτι που αποτελεί τη βάση για την καινοτόμο δυναμική και τη σταθερή επιτυχία της GROHE. Υπό την ηγεσία του, η GROHE έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο", αναφέρει ο Bijoy Mohan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης