Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος: Μας κάνει να αισιοδοξούμε η υποδοχή που είχαμε στο 7ετές ομόλογο

Ρουσόπουλος: Μας κάνει να αισιοδοξούμε η υποδοχή που είχαμε στο 7ετές ομόλογο
Θα απαλλάξουμε τους πολίτες από τους πολλούς και δυσβάσταχτους φόρους ώστε να έχουμε επενδύσεις και ανάπτυξη είπε ο κ.Ρουσόπουλος
Την θέση ότι η υποδοχή που επεφύλαξαν οι αγορές στην έκδοση του ελληνικού 7ετους ομολόγου, μας κάνει να αισιοδοξούμε διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος.
«Η έξοδος στις αγορές είναι πολύ σημαντική, γιατί το επιτόκιο το οποίο ορίζεται είναι πολύ χαμηλό σήμερα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη έξοδο στο παρελθόν.
Η υποδοχή που είχαμε στο 7ετές ομόλογο είναι αυτή που μας κάνει να αισιοδοξούμε.
Θα κινηθούμε σε μια γραμμή που είναι, απαλλάσσουμε τους πολίτες από τους πολλούς και δυσβάσταχτους φόρους σε εταιρίες και φυσικά πρόσωπα, ώστε να έχουμε επενδύσεις και ανάπτυξη, με απώτερο στόχο τον επόμενο χρόνο να συζητήσουμε για μείωση πρωτογενών πλεονασμάτων.
Εκτιμούμε ότι ήδη από την προσέλκυση μεγάλου αριθμού επενδυτών ως προς το ελληνικό ομόλογο, αλλά και από τη διεθνή αντίδραση στις νέες κινήσεις της κυβέρνησης, αυτό θα δώσει αποτελέσματα» υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Ρουσόπουλος, διευκρινίζοντας ότι οι φορολογικοί συντελεστές θα αλλάξουν μόνο προς το καλύτερο για τους πολίτες.
Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του Κ. Τσουβάλα στην θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι είναι μια επιλογή του αρμόδιου υπουργού, επισημαίνοντας ότι η ταχύτητα με την οποία τοποθετήθηκαν οι γενικοί γραμματείς είναι πρωτοφανής σε σχέση με το παρελθόν.
«Φαντάζομαι ότι ο αρμόδιος υπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις θα τοποθετηθεί επί του θέματος» είπε ο κ.Ρουσόπουλος, ο οποίος σε ερώτηση για την Τουρκία, τόνισε ότι η κίνηση του  Ερντογάν να πάρει και S400 από τους Ρώσους, αλλά και να έχει μια συμφωνία για τα μαχητικά αεροσκάφη F35 από τις ΗΠΑ είναι μια κίνηση που δεν του βγαίνει.
«Η ΕΕ είναι σαφής ως προς τις κυρώσεις που επιβάλλει.
Δεν προβλέπω πτώση του Ερντογάν, αλλά έχει συγκεντρώσει τα πυρά πολλών και ετερόκλητων δυνάμεων, μεταξύ των οποίων δυνάμεων στηριζόταν ο ίδιος στο παρελθόν πολύ περισσότερο απ΄ άλλους και οι ΗΠΑ είναι μια τέτοια δύναμη» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης