Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

The Fashion Project - Η επιτυχημένη συνεργασία με το GLAMI.gr και ένα εντυπωσιακό success story

tags :
The Fashion Project - Η επιτυχημένη συνεργασία με το GLAMI.gr και ένα εντυπωσιακό success story
Το The Fashion Project είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείας μόδας το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2015 και σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά fashion e-shops
Το The Fashion Project είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείας μόδας το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2015 και σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά fashion e-shops.
Μέσα από τη συνεργασία του με το www.glami.gr κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσει στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού στην Ελλάδα, σημειώνοντας άμεση ανάπτυξη της επισκεψιμότητας και των πωλήσεών του.
Ξεκινώντας ως μία δημιουργική ιδέα των Παναγιώτη και Χαρίτου Καλικατζαράκη, το www.thefashionproject.gr σημείωσε ιδιαίτερα γρήγορη ανάπτυξη χάρη στην ελκυστική παρουσίαση των προϊόντων, την έμφαση στη λειτουργικότητα και τη μεγάλη ποικιλία και επάρκεια σε αποθέματα. Βασικές αξίες πίσω από το συγκεκριμένο project ήταν εξαρχής η φιλική και πελατοκεντρική στρατηγική που ακολουθείται στην εξυπηρέτηση που προσφέρει το e-shop, τόσο σε επίπεδο sales όσο και after sales.

Success Story με την υπογραφή του GLAMI

Η συνεργασία με το www.glami.gr, τη μεγαλύτερη online μηχανή αναζήτησης μόδας στην Ελλάδα, ήταν ένα σημαντικό boost που βοήθησε το ήδη ποιοτικό «προϊόν» του The Fashion Project να αναρριχηθεί στην κορυφή των πωλήσεων. «Από την πρώτη μέρα συνεργασίας μας με το GLAMI, η οποία ξεκίνησε το 2018, η ομάδα του «αγκάλιασε» το όλο project και μας παρείχε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, δίνοντας λύσεις και απαντήσεις σε κάθε μας αίτημα.
Η ένταξή μας στον online κατάλογο του www.glami.gr συνέβαλε στην άμεση αύξηση του traffic και την  άνοδο της επισκεψιμότητας στο e-shop, ενώ δεκάδες είναι και τα τηλεφωνήματα που λαμβάνουμε καθημερινά από το κοινό που ανακάλυψε τα προϊόντα μας μέσα από την πλατφόρμα του. Χρησιμοποιήσαμε τη δυνατότητα του bidding και, στοχευμένα, πετύχαμε τα αποτέλεσματα που θέλαμε στις κατηγορίες προϊόντων που έχουν μεγάλη εμπορική αξία για εμάς», δηλώνουν οι αδερφοί Καλικατζαράκη.
Μία τέτοια ανάπτυξη με αλματώδεις ρυθμούς στην ελληνική αγορά, θα μπορούσε να αποτελέσει ίσως και ένα βήμα ώστε, μελλοντικά, το The Fashion Project να απευθυνθεί σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές; «Το GLAMI θα αποτελέσει ένα από τα βασικά εργαλεία στο άνοιγμά μας σε νέες αγορές της Ευρώπης.
Δραστηριοποιείται άλλωστε με επιτυχία σε 14 χώρες και έχει συνολικά περισσότερες από 30 εκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα».
Σημεία υπεροχής
Η φρέσκια προσέγγιση προς τη μόδα, τα ποιοτικό design και οι προσιτές τιμές των προϊόντων, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς με βάση τα τρέχοντα fashion trends ήταν τα σημεία-κλειδιά που ανέδειξαν το www.thefashionproject.gr στη go-to επιλογή των καταναλωτών.
Το κοινό του αποτελείται κυρίως από γυναίκες καταναλώτριες μεταξύ 20 – 45 ετών, οι οποίες ενημερώνονται για τη μόδα, έχουν άποψη και θέλουν να εκφράζουν την προσωπικότητα και τη θηλυκότητά τους μέσα από τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, συνεπώς, να γνωρίζει κανείς ποια είναι τα key-items που επιλέγουν να προσθέσουν στο καλάθι τους.
Σύμφωνα με το The Fashion Project «το Ελληνικό κοινό, εξοικειωμένο πλέον με την online ερευνά αγοράς, αναζητεί προϊόντα για να καλύψει όλες τις ανάγκες του.
Πλέον εστιάζει περισσότερο σε basic ρούχα με απλές γραμμές και χρώματα ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στην καλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές όμως τιμές.
Όσον αφορά τα αξεσουάρ, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι στην κορυφή βρίσκονται τα παπούτσια για όλες τις περιστάσεις. Από sneakers και σανδάλια μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα».
To The Fashion Project παραμένει πιστό στις αξίες που το ανέδειξαν σε ένα από τα κορυφαία e-shops μόδας στην Ελλάδα το οποίο, μέσα από τον online κατάλογο του www.glami.gr, προσφέρει στον καταναλωτή μία ολοκληρωμένη εμπειρία online shopping, από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι την ολοκλήρωση της αγοράς.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης