Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Μάνθος (Aenaon Markets): Τι δείχνει τώρα ο σχηματισμός της αγοράς

tags :
Μάνθος (Aenaon Markets): Τι δείχνει τώρα ο σχηματισμός της αγοράς
Ο τρέχον σχηματισμός κατά ένα μεγάλο ποσοστό θεωρείται σχηματισμός συνέχισης της υπάρχουσας τάσης με αυξητική πίεση διαφυγής
Στο βραχυχρόνιο πεδίο ο Γενικός Δείκτης αποτυπώνει στο ημερήσιο chart ένα “Megaphone Pattern” όπου έχει ως άνω σημείο αναφοράς τις 927 μονάδες και ως κάτω σημείο τις 848 μονάδες περίπου, αναφέρει στο εβδομαδιαίο του τεχνικό σχόλιο για την αγορά ο υπεύθυνος τεχνικής ανάλυσης στην Aenaon Markets, Απόστολος Μάνθος.
Συνήθως βάσει στατιστικής τέτοιοι σχηματισμοί θεωρούνται σαν ένδειξη συσσώρευσης με ευρείες εντεινόμενες χρονικές διακυμάνσεις.
Image
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό θεωρείται σχηματισμός συνέχισης της υπάρχουσας τάσης με αυξητική πίεση διαφυγής, τονίζει ο κ.Μάνθος.
Πέραν του σχηματισμού το επίπεδο εκείνο το οποίο ο Γενικός δε θα πρέπει να περάσει με καθοδικό «θόρυβο» είναι αυτό που εκτείνεται μεταξύ των 835 με 820 μονάδων.
Σταθεροποιητικά κινείται και ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE 25 δίχως μέχρι τώρα να διαθέτει τη θέληση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του πάνω στην αντίσταση των 2200 μονάδων.
Image
Οι στηρίξεις εντοπίζονται στη βραχυχρόνια ανοδική γραμμή τάσης των 2110 μονάδων και στην περιοχή των 2084 μονάδων, αναφέρει ο αναλυτής.
Τέλος ο Τραπεζικός Δείκτης διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος το ημερήσιο κλείσιμο πάνω από τις 730 μονάδες αφήνοντας έτσι αλώβητο το διαγραμματικό «φράγμα» στήριξης των 730 με 700 μονάδων.
Image
Μένει να δούμε στην επόμενη εβδομάδα την ποιότητα των όποιων καυσίμων διαθέτει για μία βόλτα προς το όριο των 800 μονάδων, καταλήγει ο κ.Μάνθος.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης