Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Morgan Stanley: Θα υπάρξει διόρθωση 10% στη Wall Street το προσεχές τρίμηνο

Morgan Stanley: Θα υπάρξει διόρθωση 10% στη Wall Street το προσεχές τρίμηνο
Η Morgan Stanley τοποθετεί την τιμή-στόχο για τον S&P 500 στις 2.750 μονάδες στα τέλη του 2019
Διόλου αισιόδοξη για το μέλλον της Wall Street δεν είναι η Morgan Stanley, καθώς θεωρεί ότι η θετική επίδραση από την επικείμενη μείωση των βασικών επιτοκίων στις ΗΠΑ έχει καταγραφεί στην αγορά.
Αποτέλεσμα ο Mike Wilson επικεφαλής επενδύσεων του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού ομίλου να τονίζει στο MarketWatch ότι θα υπάρξει διόρθωση στην αμερικανική αγορά της τάξης του -10% εντός των επόμενων τριών μηνών.
«Θεωρούμε ότι θα υπάρξει διόρθωση, όπως συνέβη και το 2018, ενώ βραχυπρόθεσμα, δηλαδή εντός των επόμενων τριών μηνών αυτή θα φθάσει στο -10%», τονίζει, προσθέτοντας ότι η Morgan Stanley διατηρεί αμετάβλητη την τιμή – στόχο για τον S&P 500 στις 2.750 μονάδες έως το τέλος του 2019.
Προσθέτει ακόμη ότι η διόρθωση θα καταφθάσει καθώς θα υπάρξει απογοήτευση από τα εταιρικά κέρδη, ενώ αναμένει ότι θα καταγραφεί σημαντικός αριθμός πωλήσεων μόλις η Fed μειώσει τα επιτόκια, καθώς οι επενδυτές θα ακολουθήσουν το γνωστό ρητό «αγόρασε στη φήμη, πούλα στην είδηση» («Buy the rumor, sell the news»).
Όσο για τις επενδυτικές του προτάσεις, συστήνει στους επενδυτές να τοποθετηθούν σε κλάδους όπως τα κυκλικά καταναλωτικά αγαθά, ο τραπεζικός ή η ενέργεια και θεωρεί ότι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες σε Ιαπωνία και Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης