Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πυρκαγιά στα Κουτσούρια Ναυπλίου, πλησίασε σπίτια – Κλειστός ο δρόμος προς Καραθώνα

tags :
Πυρκαγιά στα Κουτσούρια Ναυπλίου, πλησίασε σπίτια – Κλειστός ο δρόμος προς Καραθώνα
Η φωτιά πλησίασε κοντά σε σπίτια της περιοχής
(upd) Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στα Κουτσούρια Ναυπλίου, την κατάσβεση της οποίας επιχειρούν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής,ενώ δεν απειλούνται προς το παρόν κατοικημένες περιοχές.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Κουτσούρια στην Πρόνοια Ναυπλίου 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα, καθώς και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς Καραθώνα – Αγία Μονή και μάλιστα, όπως μεταδίδει το argonafplia. gr, έχει κλείσει ο δρόμος προς Καραθώνα.
Η φωτιά έφτασε νωρίτερα στις αυλές των σπιτιών και σχεδόν στην μάντρα του νεκροταφείου Ναυπλίου.Image
Την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ συνδράμουν με ρίψεις νερού και τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης.
Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε ότι «η φωτιά πλησίασε κάποια σπίτια της περιοχής, αλλά οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονταν ήδη στο συγκεκριμένο σημείο σταμάτησαν έγκαιρα το πύρινο μέτωπο».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία, προκειμένου να διέλθουν, χωρίς προβλήματα, τα πυροσβεστικά μέσα».
Πάντως , στα σημεία που δεν μπορούν να επιχειρήσουν τα πυροσβεστικά οχήματα, το έργο της πυρόσβεσης το έχουν αναλάβει τα εναέρια μέσα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης