Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνεργασία με την Corent Technology ανακοίνωσε η UniSystems

tags :
Συνεργασία με την Corent Technology ανακοίνωσε η UniSystems
Η Uni Systems, εταιρεία του Ομίλου Quest και η Corent Technology  ανακοινώνουν την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας
Η Uni Systems, εταιρεία του Ομίλου Quest, διακεκριμένος και αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών στην Ευρωπαϊκή αγορά σε ό,τι αφορά τα σύνθετα έργα Πληροφορικής και η Corent Technology, ηγέτιδα εταιρεία στις τεχνολογίες transformation και cloud migration, ανακοινώνουν την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας.
Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα Corent SurPaaS MaaS™ απευθύνεται σε παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων (System Integrators) και σε παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης (Managed Service Providers) προσφέροντάς τους τη δυνατότητα -σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα- να αναλύσουν, να σχεδιάσουν, να βελτιστοποιήσουν και να υλοποιήσουν υπηρεσίες μετάπτωσης σε περιβάλλοντα Microsoft Azure ή και Azure Stack.
Η δυναμική της πλατφόρμας έγκειται στο γεγονός ότι επιτρέπει αυτοματοποιημένη ανάλυση, μετατροπή σε cloud ready, σε Platform as a Service και, εφόσον απαιτείται, σε Software as a Service, οποιασδήποτε εφαρμογής λογισμικού, χωρίς προγραμματισμό. Αυτό, δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να διαχειρίζονται και να υλοποιούν μεταπτώσεις στα Azure και Azure Stack με οικονομικά αποδοτικό, άμεσο και βελτιστοποιημένο τρόπο.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με τη Uni Systems καθώς τόσο η ίδια η εταιρεία, όσο και οι πελάτες της θα μπορούν να κεφαλαιοποιούν τις φιλόδοξες επενδύσεις τους στο cloud μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών υλοποίησης που αφορούν στη μετάπτωση κρίσιμων συστημάτων πληροφορικής σε Cloud και Hybrid Cloud περιβάλλοντα», είπε ο Feyzi Fatehi , CEO της Corent Technology. «Η υιοθέτηση του cloud αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς οι οργανισμοί αντιλαμβάνονται τα επιχειρηματικά οφέλη της μεγαλύτερης ευελιξίας και της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των datacenters».
Ο Γιάννης Λουμάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems δήλωσε: «Στη μακροχρόνια ιστορία μας έχουμε αναπτύξει και διατηρούμε ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους ανά τεχνολογικό τομέα, έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητά μας την αντιμετώπιση των προκλήσεων των πελατών μας. Το Microsoft Azure αποτελεί μια παγκόσμια τάση που επιτρέπει στους οργανισμούς να συνεργάζονται πάνω σε ένα δίκτυο cloud, και πλατφόρμες όπως η Corent SurPaaS MaaS™ αξιοποιούν τη δύναμη του Azure επιτυγχάνοντας τη μείωση του κόστους, του χρόνου και των κινδύνων που σχετίζονται με τις διαδικασίες μετάπτωσης και παράλληλα την επίτευξη των επιχειρησιακών πλεονεκτημάτων που αποφέρει το cloud.»
Η Corent Technology θεωρείται ηγέτης στις τεχνολογίες cloud migration, εκσυγχρονισμού και μετατροπής σε Software as a Service, διαθέτοντας ιστορικό πολυάριθμων επιτυχημένων έργων και βέλτιστων πρακτικών παγκοσμίως, ενώ το 2018 το περιοδικό XplorexIT Magazine την ενέταξε στους κορυφαίους 10 παρόχους λύσεων τεχνολογίας Cloud.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης