Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gove (Βρετανία): Όλος ο μηχανισμός της κυβέρνησης θα εργαστεί στο μέγιστο για ένα Brexit χωρίς συμφωνία

Gove (Βρετανία): Όλος ο μηχανισμός της κυβέρνησης θα εργαστεί στο μέγιστο για ένα Brexit χωρίς συμφωνία
"Θα αποχωρήσουμε από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίο", ανέφερε ο M. Gove
Όλος ο μηχανισμός της βρετανικής κυβέρνησης «θα εργαστεί στο μέγιστο»  για να προετοιμάσει μια έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, γράφει στην εφημερίδα Sunday Times το μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου Michael Gove.
«Με έναν νέο πρωθυπουργό, μια νέα κυβέρνηση και μια νέα σαφή αποστολή, θα αποχωρήσουμε από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου.
Χωρίς αν.
Χωρίς αλλά.
Όχι άλλες καθυστερήσεις. Το Brexit γίνεται", γράφει ο Gove ο οποίος έχει επιφορτιστεί με τις προετοιμασίες στο υπουργικό συμβούλιο ενός Brexit χωρίς συμφωνία,  στους Sunday Times, σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association.
Στο μεταξύ, οι Times αναφέρουν ότι ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας B. Johnson συνέθεσε ένα «υπουργικό συμβούλιο πολέμου» που αποτελείται από 6 υψηλόβαθμους υπουργούς, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με την επίτευξη του Brexit στις 31 Οκτωβρίου «με κάθε απαραίτητο τρόπο».
Σημειώνεται ότι για  «σημαντική επιπλέον χρηματοδότηση» αυτήν την εβδομάδα ώστε να καταστεί η Βρετανία «πλήρως έτοιμη να αποχωρήσει» από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου με ή χωρίς συμφωνία, έκανε λόγο και νέος υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Σατζίντ Τζάβιντ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης