Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μεταβλητότητα λόγω τέλους μήνα περιμένουν οι αναλυτές – Οι τράπεζες στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Μεταβλητότητα λόγω τέλους μήνα περιμένουν οι αναλυτές – Οι τράπεζες στο επίκεντρο
Οι επενδυτές θα διατηρήσουν το βλέμμα τους στις μετοχές των τραπεζών ενώ μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα εξαμήνου η Τιτάν
Η μεταβλητότητα έχει αυξηθεί στις τελευταίες συνεδριάσεις με τους επενδυτές να δείχνουν διαθέσεις κατοχύρωσης κερδών αλλά και τις τράπεζες να μπορούν να αντιδρούν από τα χαμηλά ημέρας και να δείχνουν πως παρά τη σημαντική άνοδο έχουν περαιτέρω δυνατότητες.
Με την κυβέρνηση να προχωράει το φορολογικό, να «παλεύει» τις μεγάλες επενδύσεις και τις τράπεζες να δείχνουν ότι ανεβάζουν ρυθμούς στο θέμα της μείωσης των κόκκινων δανείων, η επενδυτική ψυχολογία παραμένει σε καλά επίπεδα.
Οι επενδυτές θα διατηρήσουν το βλέμμα τους στις μετοχές των τραπεζών ενώ μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα εξαμήνου η Τιτάν.

Eurobank
Για σήμερα θα περιμέναμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές, οι οποίες παραμένουν εστιασμένες στη FED, έχοντας προεξοφλήσει μία μείωση επιτοκίων 0,25%.

Euroxx
Περιμένουμε πως οι ροές λόγω τέλος του μήνα θα αυξήσουν τη μεταβλητότητα στη σημερινή συνεδρίαση

Beta
Τελευταία συνεδρίαση του Ιουλίου και η αγορά έχει ενισχυθεί κατά 2,46% από την αρχή του μήνα και 45,09% από την αρχή του έτους συμπληρώνοντας 7 συνεχόμενους θετικούς μήνες.
Στη σημερινή ατζέντα η Εθνική Τράπεζα έχει γενική συνέλευση, η Τιτάν ανακοινώνει αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου και υπάρχει δημοπρασία εντόκων γραμματίων 26 εβδομάδων. Επίσης η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει το ύψος των λιανικών πωλήσεων Μαΐου.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης