Τελευταία Νέα
Διεθνή

Credit Suisse: «Άλμα» +45% στα κέρδη για το β΄ 3μηνο 2019, στα 945,6 εκατ. δολ. - Στα 5,63 δισ. δολ. τα έσοδα

tags :
Credit Suisse: «Άλμα» +45% στα κέρδη για το β΄ 3μηνο 2019, στα 945,6 εκατ. δολ. - Στα 5,63 δισ. δολ. τα έσοδα
Τα έσοδα της ελβετικής τράπεζας κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +6% στα 5,63 δισ. δολ.
Σημαντική αύξηση κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Credit Suisse Group για το δεύτερο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τα σημερινά (31/7) στοιχεία της ελβετικής τράπεζας, τα οποία ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, τα κέρδη της ελβετικής τράπεζας κατέγραψαν «άλμα» της τάξεως του +45% στα 945,6 εκατ. δολ. έναντι 653,1 εκατ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι τα κέρδη θα περιοριστούν στα 813,6 εκατ. δολ.
Παράλληλα, τα έσοδα της Credit Suisse κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +6% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2018, στα 5,63 δισ. δολ. έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών στα 5,37 δισ. δολ. ενώ τα κέρδη προ φόρων ενισχύθηκαν κατά +24% στα 1,31 δισ. δολ.
«Κατά το δεύτερο τρίμηνο, συνεχίσαμε να προσφέρουμε μία ισχυρή λειτουργική απόδοση μέσω της πειθαρχημένης εκτέλεσης της στρατηγικής μας, με υψηλότερα κέρδη, τόσο σε ετήσια βάση όσο και διαδοχικά», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Tidjane Thiam, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
«Αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία σημειώθηκαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον, δείχνουν ότι η τράπεζά μας έχει αναδυθεί από τρία χρόνια αναδιάρθρωσης με ένα ισχυρό franchise και μία αποτελεσματική πλατφόρμα, επιτρέποντάς μας να στηρίξουμε τους πελάτες μας και να παράγουμε αυξανόμενες αποδόσεις για τους μετόχους μας», πρόσθεσε ο κ. Thiam.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης