Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN: Καταλύτης για το επόμενο ράλι στις αγορές το Bitcoin Cash - Ισχυρά τα θεμελιώδη για το ψηφιακό νόμισμα

tags :
CNN: Καταλύτης για το επόμενο ράλι στις αγορές το Bitcoin Cash - Ισχυρά τα θεμελιώδη για το ψηφιακό νόμισμα
Τα ισχυρά θεμελιώδη του Bitcoin Cash θα λειτουργήσουν ως καταλύτης για το επόμενο ράλι στις αγορές
Πολλά άτομα απομακρύνθηκαν ξαφνικά από το Bitcoin Cash, καθώς η τιμή του ψηφιακού νομίσματος υποχώρησε στα 255,10 δολ. στις 15 Ιουλίου του 2019, γεγονός που αποτελεί πτώση άνω του 50% σε σχέση με τα υψηλά του έτους στα οποία βρέθηκε στις 22 Ιουνίου 2019, στα 517,12 δολ.
Ωστόσο, η τιμή του ψηφιακού νομίσματος παραμένει ενισχυμένη κατά 95% σε ετήσια βάση, ακόμα και μετά από την υποτίμηση του 50%, γεγονός που λέει πολλά για την ισχύ του Bitcoin Cash.
Κατά τους τελευταίους μήνες, το ψηφιακό νόμσισμα έχει προχωρήσει σε πολλές καινοτομίες και βελτιώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν αποτελέσουν καταλύτη για τα επόμενα βήματά του.
Οι κάτοχοι Bitcoin Cash μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το CashShuffle, ένα λογισμικό το οποίο πλέον ενσωματώνεται σε πολλά πορτοφόλιο Bitcoin Cash, και το οποίο μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο στο Electron Cash Wallet.
Το χαρακτηριστικό βελτιωμένης προστασίας των συναλλγών έχει βοηθήσει στη διασφάλιση ότι η αλυσίδα ανάλυσης παρέμεινε δύσκολη και ότι όλα τα νομίσματα έχουν την ίδια αξία.
Αυτή η εξέλιξη είναι τόσο σημαντική για την κοινότητα του Bitcoin Cash, έτσι ώστε η χρήση του CashShuffle να αυξάνεται σημαντική κάθε εβδομάδα.
Το Bitcoin Cash μπορεί να μη βρίσκεται κάτω από την ίδια λάμψη στην οποία βρίσκεται το bitcoin, αλλά αναμφισβήτητα σημειώνετι μεγάλη πρόοδο στο παρασκήνιο.
Επιπλέον, η ξαφνική άνοδος του όγκου συναλλαγών δείχνει μεγαλύτερη υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων.
Το επόμενο ράλι της αγοράς θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό για το Bitcoin Cash.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης