Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η οργάνωση, η δομή και η λειτουργία του ΕΟΤ στο επίκεντρο της συνάντησης Θεοχάρη - Γκερέκου

Η οργάνωση, η δομή και η λειτουργία του ΕΟΤ στο επίκεντρο της συνάντησης Θεοχάρη - Γκερέκου
Ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης δήλωσε ότι η εμπειρία της Άντζελας Γκερέκου σε θέματα τουρισμού, θα συμβάλλει στην εξέλιξη του ΕΟΤ....
Τη νέα πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, συνάντησε στο γραφείο του ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, την Πέμπτη 1/8/2019.
Στη συνάντησή τους συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης, δομής και λειτουργία του ΕΟΤ, καθώς και η ισχυρή ανάπτυξή του σε θέματα προβολής του ελληνικού τουρισμού.
Ο υπουργός χαιρέτισε την ανάληψη καθηκόντων προέδρου ΕΟΤ από την Γκερέκου και επισήμανε ότι με την εμπειρία της στα θέματα του τουρισμού, θα συμβάλλει στην εξέλιξη του Οργανισμού και την προσαρμογή του στις νέες απαιτήσεις του διεθνούς τουριστικού περιβάλλοντος.
Η Γκερέκου μετά από την συνάντηση με τον υπουργό δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και τον υπουργό για την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω τη θέση προέδρου του ΕΟΤ.
Είναι για εμένα μεγάλη πρόκληση καθώς είναι χώρος που γνωρίζω καλά και αγαπώ πολύ.
Θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για την χώρα.
Στόχος μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους που κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό, ένας σύγχρονος, εξωστρεφής και καινοτόμος Οργανισμός.
Ο ΕΟΤ είναι ο πρεσβευτής της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία, εγώ, οι άνθρωποι του Οργανισμού θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνία του πλανήτη».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης