Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βρέθηκε κλεμμένο όπλο αστυνομικού στην κατοχή διακινητή ναρκωτικών στα Εξάρχεια

tags :
Βρέθηκε κλεμμένο όπλο αστυνομικού στην κατοχή διακινητή ναρκωτικών στα Εξάρχεια
Το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού που είχε κλαπεί βρέθηκε στα χέρια 55χρονου κατηγορούμενου για διακίνηση ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στα Εξάρχεια
Το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού, που είχε κλαπεί πριν από τέσσερις μέρες, βρέθηκε στα χέρια 55χρονου κατηγορούμενου για διακίνηση ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (6/8) στα Εξάρχεια.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εντοπίσει από μέρες τον 55χρονο και στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε, πιστοποιήθηκε ότι διακινούσε ναρκωτικά και κυρίως κάνναβη και κοκαΐνη στην περιοχή των Εξαρχείων.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της Δίωξης με τη συνδρομή και άλλων υπηρεσιών και συνελήφθη ο 55χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα και 10 φυσίγγια.
Το πιστόλι είχε κλαπεί από αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας στις 2-8-2019 στο κέντρο της Αθήνας, όπου άγνωστοι του απέσπασαν την προσοχή και του άρπαξαν το τσαντάκι, μέσα στο οποίο ήταν το όπλο.
Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο 55χρονος συμμετείχε στην κλοπή ή το πιστόλι κατάληξε σε αυτόν εκ των υστέρων.
Σε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, τέσσερις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 196,5 γραμμαρίων, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, μικτού βάρους 25 γραμμ., δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης