Τελευταία Νέα
Οικονομία

Πρώτη κρούση της Αθήνας στην Ε.Ε. για χαμηλότερα πλεονάσματα

tags :
Πρώτη κρούση της Αθήνας στην Ε.Ε. για χαμηλότερα πλεονάσματα
Τις προτεραιότητες της νέας οικονομικής πολιτικής, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται και οι στόχοι για χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, παρουσίασε ο έλληνας ΥΠΟΙΚ στην Κομισιόν
Τις προτεραιότητες της νέας οικονομικής πολιτικής, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται και οι στόχοι για χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος στην επιστολή για την ανανέωση της ενισχυμένης εποπτείας κατά ένα εξάμηνο.
Η ανανέωση του εξαμήνου της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα είναι μία τυπική διαδικασία για τις Βρυξέλλες, όμως για την ελληνική πλευρά είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναπτύξει πτυχές της φορολογικής πολιτικής και να θέσει νέα αιτήματα.  
Για το περιεχόμενο της εισήγησης αναφορικά με την παράταση της ενισχυμένης εποπτείας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε την γνώμη της ελληνικής πλευράς μέσα στον Ιούλιο αποστέλλοντας επιστολή προς το υπουργείο Οικονομικών.
«Ήταν ακόμη ο S, Costello στην Αθήνα» είπε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, όταν η Κομισιόν έστειλε την επιστολή καταγράφοντας παράλληλα μέσα σε αυτή τα μέτωπα τα οποία παραμένουν ανοικτά ακόμη στην οικονομία. Στην ίδια επιστολή άλλωστε, αναφέρουν πληροφορίες, έγινε αναφορά και στη ραγδαία αποκλιμάκωση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων.

Μ. Χ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης