Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Αυτές οι μετοχές θα επιβιώσουν των αναταράξεων του εμπορικού πολέμου

tags :
JP Morgan: Αυτές οι μετοχές θα επιβιώσουν των αναταράξεων του εμπορικού πολέμου
"Ο κλάδος της Άμυνας είναι και πάλι ένα καλό καταφύγιο", αναφέρει η JP Morgan
Να αγοράσουν μετοχές εταιριών αεροδιαστημικής και αμυντικών συστημάτων, συστήνει η JP Morgan στους επενδυτές, προκειμένου να προστατευθούν έναντι της παγκόσμιας οικονομικής αβεβαιότητας και ενός συνεχιζόμενου εμπορικού πολέμου.
Η εταιρεία παρουσίασε τη μηνιαία έκθεση υπό τον τίτλο  “Balance of Power” (Εξισορρόπηση εξουσίας), εστιάζοντας στα καλά σημεία εισόδου στην αγορά εν μέσω θολού μακροοικονομικού τοπίου.
"Ο κλάδος της Άμυνας είναι και πάλι ένα καλό καταφύγιο", δήλωσε ο Seth Seifman, αναλυτής της JP Morgan.
"Οι μετοχές στον τομέα της Άμυνας έχουν διασωθεί πρόσφατα λόγω της σχετικής σταθερότητάς τους σε μακροοικονομικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένου του κινεζικού εμπορίου, των μειωμένων επιτοκίων και της διακύμανσης των συναλλαγματικών ισοτιμιών".
Οι αμυντικές μετοχές, όπως η Huntington Ingalls, υπεραπέδωσαν σε σχέση με τις αγορές, παρά τις εντάσεις του εμπορικού πολέμου, τους νομισματικούς πολέμους και τα πρωτοφανή χαμηλά επιτόκια παγκοσμίως.
Όπως διαπιστώνει ο Seifman οι μετοχές του κλάδου της Άμυνας λειτουργούν καλύτερα τώρα, επειδή οι αποτιμήσεις είναι πιο εύλογες αυτή τη στιγμή.
Οι μετοχές όπως η Spirit AeroSystems και η Boeing είναι πιο ελκυστικές, επειδή οι αγορές έχουν αξιολογήσει θετικά τους κρατικούς προϋπολογισμούς, ενώ η μείωση του ελλείμματος δεν αποτελεί προτεραιότητα στην Ουάσινγκτον φέτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης