Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σύσκεψη Γεωργιάδη - Χατζηδάκη για το Ελληνικό - Εντός Αυγούστου οι ΚΥΑ

Σύσκεψη Γεωργιάδη - Χατζηδάκη για το Ελληνικό - Εντός Αυγούστου οι ΚΥΑ
Ενέργειες της κυβέρνησης για να ξεμπλοκάρει η επένδυση στο Ελληνικό
Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων όσον αφορά τις αρμοδιότητες του υπουργείου Περιβάλλοντος, καθώς και η οριστικοποίηση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων (ΚΥΑ) για το Ελληνικό, συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας που είχαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.
H των ΚΥΑ ξεκινά την προσεχή Δευτέρα από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης (ΚΣΔ)
Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση η συνάντηση, στην οποία μετείχε και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, έγινε σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης.
Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι ΚΥΑ έχουν συνταχθεί όμως πρέπει να εκδοθούν με βάση την προβλεπόμενη γραφειοκρατική διαδικασία.
Η επεξεργασία τους θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα στο Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης, που όπως είπε θα παραμείνει σε συνεδρία έως ότου να τις εγκρίνει, θα ακολουθήσει μία ακόμα φάση ώστε να οριστικοποιηθεί η τροποποίηση άλλης Απόφασης που είχε «βγάλει σκάρτη» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και στην συνέχεια θα γίνει η έκδοση.
Τόνισε ότι η καθυστέρηση των προηγούμενων μηνών έχει προκαλέσει «μεγάλο κίνδυνο» για την υλοποίηση του έργου, όμως διαβεβαίωσε πως «όλα θα πάνε καλά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης