Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Εντυπωσιάζει το ρωσικό drone Sukhoi S 70 Okhotnik

tags :
Εντυπωσιάζει το ρωσικό drone Sukhoi S 70 Okhotnik
Δείτε εν δράσει το νέο επιθετικό ρωσικό drone Okhotnik
Το ρωσικό drone Sukhoi S-70 Okhotnik φαίνεται να απογειώνεται και να εκτελεί πτήση σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε βίντεο από την πρώτη πτήση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους drone Sukhoi S-70 «Okhotnik» που θα μπορούσε να αποδοθεί και ως ο «Κυνηγός».
Το Okhotnik λέγεται ότι είναι κατασκευασμένο από προηγμένα σύνθετα υλικά, ενώ φέρει ειδική επένδυση που «το καθιστά πρακτικά αόρατο στα ραντάρ».
Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα αναγνώρισης.
Σύμφωνα με το Rossiyskaya Gazeta, το drone μπορεί επίσης να διαμορφωθεί κατάλληλα για επιθετικές αποστολές και είναι σχεδιασμένο να συμμετέχει σε κοινές αποστολές με μαχητικά Su-57
Το Okhotnik έχει άνοιγμα πτερυγίων 19 μέτρων που το καθιστά μεγαλύτερο από ορισμένα μαχητικά. Φημολογείται ότι χρησιμοποιεί τον κινητήρα της σειράς AL-31 που είχε και το μαχητικό Su-27.
Παρουσιάστηκε σε ρωσική στρατιωτική έκθεση τον Ιούνιο, ενώ λέγεται πως έχει εμβέλεια 3.500 χιλιόμετρων, ενώ μπορεί να ταξιδέψει μέχρι και 920 χλμ. ανά ώρα σε υψόμετρο μέχρι 10.500 μέτρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης