Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην εισαγγελία Ναυπλίου ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου – Θα ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί

Στην εισαγγελία Ναυπλίου ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου – Θα ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί
Ο 44χρονος αναμένεται να ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του
Στην εισαγγελία Ναυπλίου, παρουσία του συνηγόρου του, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11/8, ο 44χρονος Γάλλος επιχειρηματίας που ήταν ο χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε το βράδυ της Παρασκευής με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωής τους δυο αδέλφια και μία γυναίκα, δίδυμη αδελφή του ενός, να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο 44χρονος αναμένεται να ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του και μέχρι τότε θα κρατηθεί στο λιμεναρχείο Ναυπλίου.
Στο μεταξύ, αύριο, Δευτέρα 12/8, αναμένονται και τα αποτελέσματα της αιματοληψίας στην οποία έχει υποβληθεί ο 44χρονος για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Πάντως, ο 44χρονος στην κατάθεσή του στη λιμενική αρχή στο Πόρτο Χέλι, όπου παρουσιάστηκε αυτοβούλως το Σάββατο 10/8 με τον συνήγορό του, φέρεται να υποστήριξε ότι κατά την πορεία του ταχύπλοου δεν αντιλήφθηκε το μικρό αλιευτικό που πιθανόν δεν είχε επαρκή φωτισμό, σημείωσε ότι μετά το συμβάν δεν εξαφανίστηκε, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει για να περισυλλεγούν τα άτομα που είχαν πέσει στη θάλασσα από το αλιευτικό, όμως τραυματίστηκε και βγήκε στη ξηρά για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σημειώνεται ότι από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ένας 70χρονος και ένας 60χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά μια 60χρονη γυναίκα, όλοι αδέλφια.
Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγ.Σάββας.
Υπενθυμίζεται ότι στο ταχύπλοο εκτός του χειριστή επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης