Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βαριές οι κατηγορίες στον Γάλλο για την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι - Μια εξ αυτών κακουργηματική

Βαριές οι κατηγορίες στον Γάλλο για την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι - Μια εξ αυτών κακουργηματική
Ο Γάλλος θα κρατηθεί στο λιμεναρχείο Ναυπλίου έως το πρωί της Δευτέρας, (12/8) οπότε και θα παρουσιαστεί εκ νέου στον ανακριτή
Κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, η τελευταία κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, απήγγειλε η αντιεισαγγελέας πλημμελειοδικών Ναυπλίου στον 44χρονο Γάλλο που εμπλέκεται στην τραγωδία στο Πόρτο Χέλι.
Ο γάλλος χειριστής του πολυτελούς σκάφους που εμβόλισε ένα καΐκι στέλνοντας στο θάνατο δύο αδέλφια 60 και 70 ετών και στην εντατική την 60χρονη αδελφή τους, που νοσηλεύεται σωληνωμένη, αρνήθηκε ότι έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.
Στην κατάθεσή του στην αντιεισαγγελέα, υποστήριξε οτι η ταχύτητα του σκάφους του ήταν μέσα στα επιτρεπτά όρια, όταν προκλήθηκε η τραγωδία στο Πόρτο Χέλι, ενώ επανέλαβε και τον ισχυρισμό του ότι το αλιευτικό δεν είχε φωτισμό.
Όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες καπετάνιων που επικαλείται η ΕΡΤ, τόσο τη συγκεκριμένα ημέρα όσο και σε άλλες περιπτώσεις ο 44χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το πολυτελές του σκάφος ενώ αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε το φουσκωτό να κατευθύνεται πάνω στο καΐκι το οποίο ήταν ορατό σε εκείνο.
Ο Γάλλος, θα κρατηθεί στο λιμεναρχείο Ναυπλίου έως το πρωί της Δευτέρας, (12/8) όταν θα παρουσιαστεί εκ νέου στον ανακριτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης