Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που σκότωσε δύο ανθρώπους στο Πόρτο Χέλι

tags :
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που σκότωσε δύο ανθρώπους στο Πόρτο Χέλι
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που ενεπλάκη στο ναυτικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στο Θύνι Αργολίδας
Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ και παρουσία μία φορά το μήνα στην πλησιέστερη ελληνική προξενική αρχή, αφέθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ναυπλίου ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου, που συγκρούστηκε την περασμένη Παρασκευή (9/8) το βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες 60 και 70 ετών αντίστοιχα και να τραυματιστεί σοβαρά μία 60χρονη γυναίκα, όλοι αδέλφια.
Ο 44χρονος που κατηγορείτο για διατάραξη υδάτινων συγκοινωνιών και για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια, μέσω του συνηγόρου εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για το θάνατο των δύο άτυχων συνανθρώπων του και τον τραυματισμό της γυναίκας.
Στο μεταξύ αρνητικό ως προς την κατανάλωση αλκοόλ ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το δείγμα αίματος που ελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι από τον 44χρονο χειριστή του ταχύπλοου που εμπλέκεται στο ναυτικό δυστύχημα.
Σημειώνεται πως το δείγμα ελήφθη σχεδόν 16 ώρες μετά το περιστατικό ενώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν προκύπτει να είχε γίνει χρήση οποιασδήποτε άλλης ουσίας. Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της έρευνας, κλιμάκιο λιμενικών είχε μεταβεί στις Σπέτσες όπου είχαν δειπνήσει οι 11 Γάλλοι (10 φιλοξενούμενοι του χειριστή) που επέβαιναν στο σκάφος προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχε υπάρξει κατανάλωση αλκοόλ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης