Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας

Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας
Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας
Συνεχίστηκε και χτες, Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, η ειδική δράση της Αστυνομίας, που πραγματοποιείται για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, στην Πλατεία των Εξαρχείων και στις περιοχές πέριξ της Νομικής Σχολής, του Πνευματικού Κέντρου και της Βαρβάκειου Αγοράς.
Η εξόρμηση πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και της δημιουργίας «στεκιών» χρηστών ναρκωτικών, σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, (ο ένας για ναρκωτικά και ο άλλος για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί αλλοδαπών), ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 66 άτομα, (29 ημεδαποί και 37 αλλοδαποί) και προήχθησαν 15 άτομα εκ των οποίων δυο ημεδαποί και 13 αλλοδαποί.
Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα μαχαίρι. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης