Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BofA: «Φούσκα» στα εταιρικά ομόλογα φοβούνται οι επενδυτές - «Bull» για την τεχνολογία

BofA: «Φούσκα» στα εταιρικά ομόλογα φοβούνται οι επενδυτές - «Bull» για την τεχνολογία
Η μηνιαία έρευνα της «Fund Manager Survey» της Bank of America 
Τις ανησυχίες των διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων για μία «φούσκα» στα εταιρικά ομόλογα των ΗΠΑ αποτυπώνει η έρευνα -171 συμμετέχοντες- «Fund Manager Survey» της Bank of America (BofA) για τον μήνα Αύγουστο 2019, εν μέσω ενός νέου κύματος νομισματικής χαλάρωσης από πλευράς κεντρικών τραπεζών, εμπορικών εντάσεων και ανησυχιών για επικείμενη ύφεση στην αμερικανική οικονομία.
Ειδικότερα, το 33% αναφέρθηκε στα εταιρικά ομόλογα, με το 30% και 26% να τρέμει μία «φούσκα» στα κρατικά ομόλογα ΗΠΑ και τη Wall Street, αντίστοιχα.
Μόλις το 8% «βλέπει» μία «φούσκα» στον χρυσό.
Στα υπόλοιπα ευρήματα της έρευνας, το 43% των ερωτηθέντων αναμένει χαμηλότερα επιτόκια αγοράς βραχυπρόθεσμα -η υψηλότερη επίδοση από το 2008- με μόλις το 9% να αναμένει υψηλότερα.
Παράλληλα, το ένα τρίτο των ερωτηθέντων αναμένει ύφεση στις ΗΠΑ το αμέσως επόμενο 12μηνο -το υψηλότερο ποσοστό από το 2011.
Επί των παραπάνω, ο δείκτης Bull & Bear Indicator της αμερικανικής τράπεζας παρέμεινε αμετάβλητος τον Αύγουστο, στο 3,7.
Σε ό,τι αφορά στη Wall Street, όπως φαίνεται και παρακάτω, οι asset managers εμφανίζονται πολύ αισιόδοξοι για τον τεχνολογικό κλάδο και τη φαρμακοβιομηχανία.
Αναλυτικά:










www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης