Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη o Juncker - Δεν θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της G7

tags :
Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη o Juncker - Δεν θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της G7
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker, δεν θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της G7 το επόμενο Σαββατοκύριακο
Σε χοληδεκτομή υπεβλήθη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker, και για τον λόγο αυτό δεν θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της G7 το επόμενο σαββατοκύριακο.
Η εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε ότι ο Juncker υποβλήθηκε σε επιτυχή χοληδεκτομή το Σαββατοκύριακο αλλά οι γιατροί του τον συμβούλευσαν να μην ταξιδέψει.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η επέμβαση πήγε καλά και ότι ο πρόεδρος Juncker παραμένει στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει», είπε η εκπρόσωπος στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες.
«Οι γιατροί του έχουν επισημάνει ότι αυτή την περίοδο δεν θα πρέπει να ταξιδέψει και είμαστε επίσης σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στην σύνοδο της G7 αυτό το σαββατοκύριακο».
Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Juncker θα συζητήσει ζητήματα της G7 πριν από την σύνοδο που θα διαρκέσει από το Σάββατο έως την Δευτέρα και θα πραγματοποιηθεί στο Μπιαρίτζ, με τον οικοδεσπότη της, τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης