Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Δεν θέλουμε κόμμα οπαδών, ούτε followers - Δεν αισθάνομαι στόχος και δεν είναι προσωπικό το θέμα

Σκουρλέτης: Δεν θέλουμε κόμμα οπαδών, ούτε followers - Δεν αισθάνομαι στόχος και δεν είναι προσωπικό το θέμα
Ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι «το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας»
Δεν θέλουμε κόμμα οπαδών, ούτε followers τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, υπενθυμίζοντας τη μακρά παράδοση του κόμματος στις ανοιχτές συλλογικές διαδικασίες, καθώς και τον οικουμενικό λόγο που εξέφραζε πάντα στην ανάλυση του από τότε που ακόμα ήταν μικρό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στον ANT1, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκαταστήσει την παρουσία του στους μαζικούς χώρους και πρέπει να αντιμετωπίσει διαχρονικές παθογένειες σε αυτή την προσπάθεια καθώς θα βρεθούν οι διάφοροι καλοθελητές καλοπροαίρετοι ή και κακοπροαίρετοι.
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι η Ν.Δ. σπεύδει να αξιοποιήσει αυτή τη διαδικασία μιλώντας για «εμφύλιο πόλεμος» από μεριάς της κάτι που σε δεν ισχύει.
«Η απάντηση σε όλους αυτούς είτε είναι εκτός είτε εντός του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εμπεδωμένες συλλογικές διαδικασίες αυτού του χώρου.
Έχουμε μία μακρά παράδοση ανοιχτών δημοκρατικών συζητήσεων, όπου έχουμε μάθει να συζητάμε ειλικρινά, ανοιχτά πάνω στο τραπέζι και είναι κάτι το οποίο θέλουμε να εμβαθύνουμε στη νέα φάση».
«Εμείς δεν πιστεύουμε σε ένα κόμμα οπαδών. Δεν θέλουμε followers θέλουμε μέλη που να έχουν μία ουσιαστική σχέση με την πολιτική, να συνδιαμορφώνουν τα πράγματα» υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης.
Παράλληλα επεσήμανε «δεν αισθάνομαι στόχος και δεν είναι προσωπικό το θέμα.
Υπάρχουν κρίσιμα θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν αλλά το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας.
Δεν το υποτιμώ αλλά ο κόσμος αυτό που περιμένει να δει είναι αν υπάρχουν απαντήσεις.
Είναι ζητούμενο τι αντιπολίτευση θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κόσμος περιμένει να το δει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης