Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Νευρικότητα περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού και επιλεκτικές κινήσεις

tags :
ΧΑ: Νευρικότητα περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού και επιλεκτικές κινήσεις
Η κλιμάκωση των εμπορικών εντάσεων και η πολιτική αναταραχή στην Ιταλία θα επηρεάσουν την πορεία της αγοράς
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό συνεχίζει να κρατάει το βαθμό συσχέτισης της εγχώριας αγοράς με τις αγορές του εξωτερικού σε υψηλά επίπεδα.
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν πως οι επενδυτές θα τηρήσουν στάση αναμονής ακολουθώντας την τάση από το εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείονται επιλεκτικές κινήσεις ενόψει εταιρικών ανακοινώσεων για τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου της τρέχουσας χρήσης.
Στο εξωτερικό αναμένεται νευρική συνεδρίαση λόγω της νέας έντασης στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας αλλά και λόγω της πολιτικής αναταραχής στην Ιταλία.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι τραπεζικές μετοχές, ενώ θα τραβήξει επενδυτικά βλέμματα και η μετοχή της ΔΕΗ μετά τα δημοσιεύματα για αυξημένο ενδιαφέρον οίκων αναφορικά με την τιτλοποίηση υποχρεώσεων της επιχείρησης.

Euroxx
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων περιμένουμε η αγορά να ακολουθήσει την τάση από τις αγορές του εξωτερικού για μία ακόμα συνεδρίαση.
Οι όγκοι συναλλαγών αναμένεται να παραμείνουν χαμηλοί.

Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε μία νευρική συνεδρίαση λόγω της κλιμάκωσης των εμπορικών εντάσεων και τις πολιτικής αναταραχής στην Ιταλία.

Βeta
Η αγορά είναι σε στάση αναμονής με τους επενδυτές να γίνονται πιο επιλεκτικοί ενόψει των αποτελεσμάτων για το πρώτο εξάμηνο, με τις εισηγμένες να αναμένεται να αρχίσουν να δημοσιεύουν από την επόμενη εβδομάδα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης