Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

«Κρατάει» αμείωτο το ενδιαφέρον των επενδυτών η ΔΕΗ – Ανοδικό άνοιγμα αναμένεται για τη μετοχή

tags :
«Κρατάει» αμείωτο το ενδιαφέρον των επενδυτών η ΔΕΗ – Ανοδικό άνοιγμα αναμένεται για τη μετοχή
Κρίσιμα θα είναι τα αποτελέσματα εξαμήνου που θα δημοσιεύσει καθώς θα φανεί από τη μία η πορεία τζίρου και τελικής γραμμής αλλά και η πορεία των ταμειακών ροών
Εδώ και αρκετό καιρό η ΔΕΗ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της ειδησεογραφίας και απασχολεί τους επενδυτές πότε θετικά και πότε αρνητικά.
Η δημοσίευση μεγάλων ζημιών στη χρήση 2018 αλλά και στο πρώτο τρίμηνο του 2019 έδειξαν πως η επιχείρηση χρειάζεται άμεσες λύσεις.
Προεκλογικά έγινε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης και μετά την αλλαγή της κυβέρνησης οι δηλώσεις για κυβερνητικών στελεχών έπληξαν την τιμή της μετοχής.
Από την άλλη, οι προτάσεις για εξεύρεση λύσης έδιναν μία νότα αισιοδοξίας και ενίσχυαν την αποτίμηση.
Η μετοχή δείχνει στις τελευταίες συνεδριάσεις πως κρατιέται πάνω από τα 2,42 ευρώ και σημερινά δημοσιεύματα για επενδυτικούς οίκους που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν την επιχείρηση μέσω τιτλοποίησης υποχρεώσεων αλλά και κάποιες σκέψεις για μείωση της έκπτωσης συνέπειας ή ακόμα και κατάργησή της δίνουν ανοδικό τέμπο στη μετοχή ήδη από την προσυνεδρίαση.
Κρίσιμα θα είναι τα αποτελέσματα εξαμήνου που θα δημοσιεύσει καθώς θα φανεί από τη μία η πορεία τζίρου και τελικής γραμμής αλλά και η πορεία των ταμειακών ροών προκειμένου να φανεί σε τι επίπεδα κυμαίνεται η ρευστότητα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης