Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Γεωργιάδης έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Γεωργιάδης έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο
Η μόνη επένδυση στην οποία προχώρα η ΝΔ είναι η εξυπηρέτηση των μεγάλων και φιλικών της επιχειρηματικών συμφερόντων είπε ο κ.Παππάς
Δριμεία επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τις σημερινές του δηλώσεις για την επένδυση στο Ελληνικό αλλά και για τη σύνθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς, ο οποίος κατηγόρησε τον κ.Γεωργιάδη ότι έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο.
«Η μόνη "επένδυση" στην οποία προχωρά η ΝΔ είναι η εξυπηρέτηση των μεγάλων και φιλικών της επιχειρηματικών συμφερόντων
Στο Ελληνικό προστασία μνημείων και ποιότητας οικιστικού περιβάλλοντος πιάνει, τσιμέντο παντού και σκέτο προς όφελος του επενδυτή, γίνεται. Στα θέματα ανταγωνισμού παύει μέλη ανεξάρτητων αρχών για να προσφέρει ασυλία στον ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του μοναδικού πρακτορείου διανομής Τύπου.
Ο κ. Γεωργιάδης έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο» αναφέρει ο κ.Παππάς, τονίζοντας:
«Μας έλεγε για μπουλντόζες που θα πιάσουν δουλειά στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα της ΝΔ και το μόνο που βλέπουμε είναι αποφάσεις - δώρο στη Lamda Development.
Σήμερα προχώρησε σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ψεύδους.
Χαρακτήρισε την κα. Θάνου στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως θα έπαυαν τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ακόμα και αν αυτός προέρχονταν από τη ΝΔ.
Το παρελθόν τους με τον κ. Κυριτσάκη, «φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη» όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, ως πρόεδρο της Επιτροπής και τον κ. Μυλωνάκη, ο οποίος εκτός από διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Αρχής ήταν και σύμβουλος του τότε υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τους διαψεύδει πανηγυρικά» υποστηρίζει ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS