Τελευταία Νέα
Πολιτική

KKE: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη από το Παρίσι μεταφράζονται σε νέες θυσίες του ελληνικού λαού

tags :
KKE: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη από το Παρίσι μεταφράζονται σε νέες θυσίες του ελληνικού λαού
Η μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις και το φιλοεπενδυτικό κλίμα προϋποθέτει νέα επίθεση στο εργατικό λαϊκό εισόδημα λέει το ΚΚΕ
Για νέες θυσίες του ελληνικού λαού προειδοποιεί το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στο Παρίσι και τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Emmanuel Macron.
«Οι εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη απ’ το Παρίσι μεταφράζονται σε νέες θυσίες του ελληνικού λαού στο βωμό της κερδοφορίας του εγχώριου και του γαλλικού μεγάλου κεφαλαίου.
Η μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις και το φιλοεπενδυτικό κλίμα που απαιτείται για την προσέλκυση και των γαλλικών επενδύσεων, προϋποθέτει νέα επίθεση στο εργατικό λαϊκό εισόδημα, γιατί κάποιος πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα» υποστηρίζει το ΚΚΕ, το οποίο αναφέρεται και στις σχετικές αναφορές για τα θέματα της ανατολικής Μεσογείου.
«Η αναφορά του πρωθυπουργού σε "σχέσεις καλής γειτονίας" στην Αν. Μεσόγειο διαψεύδονται από τη συνεχιζόμενη συμμετοχή της χώρας μας στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κλιμάκωση της επιθετικότητας κατά του Ιράν.
Το δήθεν "ηχηρό μήνυμα" του Γάλλου Προέδρου Μακρόν για την Τουρκία δεν εκφράζει τίποτα άλλο παρά τα σημερινά συμφέροντα των γαλλικών ομίλων απ’ τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στη χώρα μας, που βρίσκονται στον αντίποδα των λαϊκών συμφερόντων» υποστηρίζει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης