Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα νέα Samsung Galaxy Note10/10+ στα καταστήματα COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τα νέα Samsung Galaxy Note10/10+ στα καταστήματα COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Τα νέα smartphones διατίθενται σε τρία χρώματα και μπορεί να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ
Tα νέα SAMSUNG Galaxy Note10/10+ ήρθαν στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr.
Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τo SAMSUNG Galaxy Note10 στα 999€ (έκδοση 128GB) και τo SAMSUNG Galaxy Note10+ στα 1.149€ (έκδοση 256GB) και στα 1.249€ (έκδοση 512GB) ή από 20,81€ το μήνα σε 48 άτοκες δόσεις, ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE.
Τα νέα smartphones διατίθενται σε τρία χρώματα (Aura Black, Aura Glow, Aura Pink για το Note10 & Aura Black, Aura Glow, Aura White για το Note10+) και μπορεί να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.
Με κομψό, premium σχεδιασμό, τα νέα μοντέλα Galaxy Note10/10+ εντυπωσιάζουν χάρη στον νέο ταχύτατο επεξεργαστή τους (7nm Exynos 9825) που παρέχει απρόσκοπτο multitasking και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο αντίστοιχο ενός υπολογιστή, για αποθήκευση ακόμα περισσότερων αρχείων.
Διαθέτουν, επίσης, επαγγελματική κάμερα με τρείς και τέσσερις φακούς αντίστοιχα (υπερευρυγώνιο 16MP, ευρυγώνιο 12MP, τηλεφακό 12MP και επιπλέον DepthVision κάμερα για το Note 10+), για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας.
Έχουν κινηματογραφική οθόνη (Dynamic AMOLED, 6,3’’ FHD+ και 6,8’’ WQHD+ αντίστοιχα), μπαταρία μεγάλης διάρκειας με υπερ-ταχεία φόρτιση έως 45W, αλλά και αναβαθμισμένο Bluetooth S Pen που μετατρέπει το χειρόγραφο κείμενο σε ψηφιακό, απλά με ένα άγγιγμα, ενώ μπορεί να γράψει ακόμα και σε σβηστή οθόνη.
Η νέα σειρά Galaxy Note10 διαθέτει, ακόμα, υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Με τα καινοτόμα Galaxy Note μπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet απίστευτα γρήγορα μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 99% και το 96% αντίστοιχα.
Το δίκτυο COSMOTE 4G βραβεύτηκε και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως «Το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», στα Speedtest Awards του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile internet.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης