Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Νέες επιθέσεις με drones από τους αντάρτες της Υεμένης Houthis σε αεροδρόμιο και αεροπορική βάση της Σαουδικής Αραβίας

Reuters: Νέες επιθέσεις με drones από τους αντάρτες της Υεμένης Houthis σε αεροδρόμιο και αεροπορική βάση της Σαουδικής Αραβίας
Tα drones έπληξαν τους πύργους ελέγχου του αεροδρομίου και της αεροπορικής βάσης
Νέες επιθέσεις με drones εξαπέλυσαν οι αντάρτες της Υεμένης Houthis στο αεροδρόμιο της Σαουδικής Αραβίας Abha και στην αεροπορική βάση Khamis Mushait, όπως μεταδίδει το Reuters.
Επλήγησαν οι πύργοι ελέγχου τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στην αεροπορική βάση, που βρίσκονται στα νοτιοδυτικά της Σ. Αραβίας.
Οι Houthis που ελέγχουν την πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά, έχουν κλιμακώσει τελευταία τις επιθέσεις τους κατά της Σαουδικής Αραβίας.
Ο σαουδαραβικός συνασπισμός πλήττει από την πλευρά του στρατιωτικές θέσεις των Houthis γύρω από την πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά.
Η κλιμάκωση απειλεί μία εκεχειρία που προσπαθεί να πετύχει ο ΟΗΕ, όπως και την αποχώρηση των αντιμαχόμενων δυνάμεων από τη Χοντεϊντά, για το λιμάνι της οποίας έγιναν πολλές συγκρούσεις πέρσι.
Η Χοντεϊντά αποτελεί το κύριο σημείο εισόδου προμηθειών όχι μόνο για τους Houthis, αλλά για ολόκληρη την Υεμένη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης